Teknoloji

Az önce açıklandı! O kişilere bedava iPhone 13 veriliyor! Herkes sıraya girdi!

Ülkemizin en önemli özel bankaları arasında yer alan Akbank, bomba gibi bir kampanya yaptı. Onlarca kişiye bedava iPhone 13 marka telefon verilecek. Bilindiği gibi bu telefonun piyasa değeri 20 bin TL civarındadır. Akbank iPhone 13 kampanyası 25 Eylül tarihine kadar devam edecek. Bu telefonları bedava almanız için yapmanız gerekenleri sayfamızda sizlere aktarıyoruz.

Bedava iPhone 13 nasıl alınır?

Öncelikle Akbank’ın mobil uygulamasını telefonunuza yüklemeniz gerekiyor. Bunun için Akbank müşterisi olmanız zorunludur. Sonrasında ise uygulamada bulunan kampanyaya hemen katıl sekmesine tıklamanız lazım.

Kampanyaya katılan herkesin yalnızca bir hakkı bulunuyor. Tekrar tekrar bu kampanyaya katılma şansınız yok. 25 Eylül tarihine kadar başvuru yaptıktan sonra, yapılacak kura ile bedava olarak iPhone 13 telefonunuza kavuşabilirsiniz. Bankanın resmi web sitesine baktığımız zaman kampanya hakkında tüm bilgileri edinebiliyoruz. Kampanyaya katıldıktan sonra çekiliş noter huzurunda 5 Ekim tarihinde yapılacaktır.

Talihliler 7 Ekim tarihinde Takvim gazetesinde açıklanacak. Kazanan kişilerin belirtilen adreslere ve telefon numaralarına ulaşarak detaylı bilgi alması gerekiyor. Eğer kazandıktan sonra bağlantıya geçmezseniz, bedava telefonunuzu ne yazık ki alma şansınızı yitiriyorsunuz.

Başa dön tuşu