Magazin

Hep çıplak mı paylaşacak! Aleyna Tilki aşkı Uzi’yi orta parmağını sallayarak gösterdi!

Aylar öncesinde konserlerde boy gösteren, birlikte fotoğraf ve videoları ifşa olan Aleyna Tilki ve Uzi aşkı geçtiğimiz gün Uzi’nin doğum gününde bu kere belgelendi.

Sürekli olarak neredeyse çıplak hali ile gündem olan giydiği her kıyafet olay, her lafı kavga sebebi olan Aleyna Tilki, rapçi Uzi ile yakınlaşmaları sonrasında aralarında aşk dedikoduları çıkmıştı.

Öyle ki Rapçi Uzi’nin konserinde narkotik polis baskının da bile yanında olmuştu Aleyna Tilki.

Sosyal medya hesabını çok aktif kullanan ve sürekli gündem olmak adına paylaşım yapan ünlü isimler arasında genç şarkıcı Aleyna Tilki. Geçtiğimiz gün Instagram hesabı yine milyonlarca kişinin akınına uğradı. Aleyna Tilki sevgilisi Rapçi Uzi ile birlikte orta parmak işareti yaptıkları fotoğrafı paylaşarak duygusal bir doğum günü mesajı paylaştı. “Kalbinin ve hikayenin derinliğinin karşılığı ömür boyu huzurlu bir yaşam. İyi ki doğdun” yazan Aleyna Tilki, yine gündeme çıkmayı başardı.

Geçtiğimiz aylarda aşk bombası patladı dedirten Aleyna Tilki, iş insanı Haldun Demirhisar ile görüntülenmişti. Ünlü iş insanının adı daha önce de Serenay Sarıkaya ile de anılmıştı.

Öyle ki Aleyna Tilki sağ gösterip sol vurdu dedirten gelişmelerde yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

Makine ve Umrumda Değil rap şarkıları ile adından bahsettiren Rapçi Uzi ile Aleyna Tilki uzun süredir birlikte olduğu iddia ediliyor

TV2 ekranlarında Magazin Masası sürpriz aşkı duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda birlikte fotoğraf paylaşan Rapçi Uzi, Aleyna Tilki şimdilik gözlerden uzakta aşk yaşıyor.

Sosyal medya üzerinde başlayan aşk tam sürat devam ederken, Aleyna Tilki’nin itirafları da gündemi sollamaktaydı.

Öyle ki bir dönem taciz edildiğini iddia eden Aleyna Tilki, o dönem ünlü olmaya başlamıştı.

2000 yılı doğumlu olan Aleyna Tilki Trabzonludur. Yetenek Sizsiniz programı ile ünlenmeye başlayan Aleyna Tilki, 2017 senesinde müzik piyasasına O Sen Olsan Bari şarkısı ile atılmıştır.  2016 senesinde Cevapsız Çınlama ile izlenme rekoru kırıp milyonlara ulaşmıştır.

Reşit olmadığı zamanlarda bile içkili mekanlarda solist olması ile tepkileri üzerinde toplayan Aleyna Tilki, sevgilisi merak ediliyor.

Acun’un sahip çıktığı Aleyna Tilki O Ses Türkiye’de de karşımıza çıkmıştır.

Şu sıralar Adı rapçi Uzi ile birlikte olduğu iddia edilen Aleyna Tilki’nin orta parmaklı paylaşımı da şu sıralar gündemde.

Başa dön tuşu