Magazin

Hazal Kaya imaj değiştirdi! Hayranları şoke oldu

Ünlü oyuncu Hazal Kaya imaj değişikliği yaptı. Pera Palasta Gece Yarısı isimli Netfilix dizisi için saçlarını sarıya boyatan Kaya, saçının rengini tekrar değiştirdi. Hazal Kaya saçlarını tekrar koyu kahveye boyattı. Ünlü sanatçı yeni halini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Detaylar haberimizin devamında…

Birçok yapımda yer alan Hazal Kaya, geçtiğimiz yıl online platformda çekilen dizi Pera Palasta Gece Yarısı isimli dizisi için saçlarını sarıya boyatmıştı. Geçmişe yolculuk yapan bir karakteri canlandıran oyuncu bir yıl sonra tekrar eski haline döndü.

Sarı saçlarını kahve rengine boyattı

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, Bizim Hikaye gibi birçok başarılı yapımda yer alan ve Türkiye’nin sevilen oyuncularından olan Hazal Kaya yeni hali ile büyük ilgi gördü. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu, koyu kahve saçlarını paylaştı. Hayranları eski haline dönmesine büyük ilgi gösterdi.

31 yaşında olan Kaya, ikinci kez anne olma heyecanı yaşıyor. 2019 yılında hayatını Ali Atay ile birleştiren ünlü oyuncunun Fikret isminde bir de oğlu var. Başarılı bir kadın olan Hazal Kaya, açık sözlülüğü ve sert tepkileri ile dikkat çeken isimler arasında. Bir yıl önce saçlarını sarıya boyatan güzel oyuncu, artık hatırladığımız haline döndü.  Aşk-ı Memnu Nihal karakteri ile adını duyuran Kaya günümüzün popüler oyuncularından.

İşte Hazal Kaya’nın yeni hali…

Başa dön tuşu