Magazin

Hayri Nalan’ı tehdit edeni bulacak! Camdaki Kız yeni sezona tehdit değil de ikaz ile başlayacak

Camdaki Kız yaz boyu hakkında çıkan ayyuka haberler ile uğraşmış bulunmakta. Camdaki Kız tüm bunları atlatarak 3. sezonuna merhaba diyecek.

İlk sezonundaki heyecanın 2. sezonuna yansıtılamadı hatta final yapabilir düşüncelerini ortaya çıkartan Camdaki Kız dizisi 2. sezon sonunda reytinglerindeki kıpırdama ile 3. sezona hak kazanmıştı. Öyle ki Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 2021 dizi kategorisinde de en iyi dizi ödülünü kazanmıştı.

İşte tam da burada Burcu Biricik’in evlenmesi sonrasında diziden ayrılacağı konuşulurken nihayetinde tüm gerçekler ortaya çıktı. Güzeller güzeli oyuncu Camdaki Kız Nalan’ı Burcu Biricik diziye devam ettiği yayınlanan fragmanda ortaya çıktı.,

Şimdi herkes Camdaki Kız 3. sezonunu bekliyor.

Camdaki Kız 3. sezonunda Burcu Biricik’i hiç de beklenmedik olaylar bekliyor.

Nalan ile Hayri’nin hiç beklemediği bir an da öpüşmesi dikkatleri çekmişti. Bunun üzerine herkes yaz sezonu boyunca Nalan Ve Hayri daha da yakınlaşacak mı yopksa aralarındaki mesafe artacak mı? sorusunun yanıtını merak etmişti.

Camdaki Kız 3. sezonunda Nalan ile Hayri’nin öpüşmesi şahit olan bir kişinin bavulun üzerine o fotoğrafı koyduğe ve not bıraktığı gözler önüne serilirken, notta  kendisini aşikar tehdit ettiği gözlemlendi.

Şu sıralar herkesin merak ettiği konu Camdaki Kız Nalan’ı tehdit eden isim kim? Dizi başlamadan bu sorunun yanıtını bulamayacağız.

Oyuncular: Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek bulunuyor.

Yapım: OGM Pictures

Yönetmen: Nadim Güç

Senarist: Seda Altaylı, Yeşim Aslan

 

 

Başa dön tuşu