Magazin

Hayal Köseoğlu’nun çıplak küvet pozu! Göğüslerini gül yaprakları kapatmıştı! Ama o detay yok artık dedirtti

Ruhsar dizisinde 6 yaşında ekranlara giriş yapmıştı Hayal Köseoğlu. Mucize Doktor’un Açelya’sı zamanında masmavi gözleri ve o sivri diliyle erkeklerin hayranı olduğu Hayal Köseoğlu geçtiğimiz sezon Mahkum Saşha’sı olarak da bir o kadar nefret edilmişti. Karaktere göre pay biçen izleyici Hayal Köseoğlu’nu çok sevse de Saşha karakterini Mahkum dizisinden çıkmasını neredeyse her bölümde istediler.

Hayal Köseoğlu Aşk-ı Memnu dizisinde de başarısını paylaştığı dönemlerde gül yaprakları ile dolu küvetin içinde üzerinde kıyafet olmadan verdiği poz günlerce konuşulmuş ve binlerce beğeni almıştı.

Dizideki başarılı rolü ile herkesin gönlünde taht kuran Hayal Köseoğlu yaz boyu sezon yorgunluğunu tatilde maviliklerde attı.  Zaman zaman bikinili paylaşımları ile gündeme çıkan Hayal Köseoğlu kusursuz fiziği ile adeta kırdı geçirdi.

Paylaştığı cesur pozları ile göğüs dekoltesi ile ünlenen Hayal Köseoğlu izleyici adeta mest ederken, siyah sana çok yakışıyor yorumları da gecikmedi.

Hayal Köseoğlu’nun Instagram hesabına bakacak olursak 1 milyonu aşkın takipçisi bulunmakta ve paylaştığı pozları on binlerce beğeni almakta.

öyle ki hayal Köseoğlu’nun varış noktasına ulaşıldı paylaşımı ile kapkara bikinisinin içinde ne kadar düzgün fiziğin var yorumları bayanlar tarafından bile yapılmıştı.

Oyunculuğundan çok zaman zaman fiziği ve giyimi ile gündem olan Hayal Köseoğlu giydiği bikinisi ile şu sıralar gündemden düşmek nedir bilmiyor. Yarın akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacak Mahkum dizisi için heyecanı gözlerinden belli olan Hayal Köseoğlu, başarısı ve güzelliği ile adından yine bahsettireceğe benziyor.

Başa dön tuşu