Magazin

Hande Sarıoğlu lolipopu sağa sola sallarken kalçası morarmıştı! bir de sütyensiz paylaşımı kalbi olan bakmasın denildi

Aşk-ı Memnu güzellerine diyecek söz yoktur. Peki Aşk-ı Memnu ile eski spor spikeri Hande Sarıoğlu‘nun ne alakası var diyecek olursanız dizinin final sahnesini bir açın deriz. Dizi de final sahnesindeki düğünde görevli olarak ekranlara çıkan Hande Sarıoğlu, o dönemde bile güzelliği ile adından bahsettiren isimlerdendi.

Gel zaman git zaman Haberturk’ten kovulması ile gündeme çıkmış ve o dans edip kıvırdığı videosu hemen yayından kaldırılmıştı. ‘İnsanlığınıza tüküreyim yorumu yapan Hande Sarıoğlu’nun arkasında olan çok sayıda insan vardı.  Aslında çok da gereksiz bulunan bu kovulma haberi sonrasında Hande Sarıoğlu gündemden düşmek nedir bilmedi.

An itibari ile Hande Sarıoğlu Instagram hesabında 450 bine yakın takipçi bulunurken, Hande Sarıoğlu’nun paylaşımlarına kalbi olan girmesin de deniliyor.

Pembe transparan dap dar kıyafeti ile elinde lolipop sallayıp duran Hande Sarıoğlu paylaştığı günlerde kendisine yapılan yorumlar ile sosyal medyayı adeta ikiye bölmüştü

Öyle ki şu sıralar kendisini özellikle de Youtube paylaşımları ile gördüğümüz Hande Sarıoğlu göğüs ön planlı fotoğrafları ile erkeklerin gönlünü güzelliği ile doldururken, vücudu ile de adeta hop hop hoplatmakta.

Hande Sarıoğlu sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerleyen ve geçen ilk isimler arasında yer alırken, güzelliği ile göz dolduruyor.

Geçtiğimiz günlerde kalçamın sağı mosmor isimli paylaşımı ile poposunu sağa sola sallayan ve duvara vuran Hande Sarıoğlu fiziğinin güzelliği ile büyülemişti.

Tabii ki çoğu paylaşımındaki göğüs dekoltesi yine gündeme çıkarmayı başardığı fotoğraflarsan bir kaçını sizler için derlediğimiz haberimizde sütyensiz halinin özellikle de erkeklerin yüreğini hoplatırken diğer taraftan da bayanların da beğenisini kazanıyor.

 

Başa dön tuşu