Magazin

Hande Doğandemir yaz bitti yorgana sarıldı denize girdi! Çıplak hali ise buraları yaktın be Hande dedirtti

Çapkın güzel Hande Doğandemir sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. 4 milyona yakın takipçisi olan Hande Doğandemir özellikle de cesur pozları ile adından bahsettirirken en son yorgana sarılı bir şekilde çıplak olduğu iddia edilirken, deniz kenarında oturmuş poz veriyor olması on binlerce kişinin beğenisini kazanırken, bu ne Hande diyenlerde vardı tabi.

Geçmişten bugün adı bir çok ünlü ile anılan güzel oyuncu Hande Doğandemir en son Demet Özdemir’in düğününde Furkan Palalı ile yakınlaşması dikkat çekmişti.

New Amsterdam uyarlaması Hayat Bugün dizisinde rol alacak olan Hande Doğandemir, dizi de Tansel Ögel’in partneri Derin karakterine can verecek olmanın heyecanını şu sıralar yaşıyor.

Çıplak bir şekilde denize yorganla giren Hande Doğandemir ilk başta tepki çekse de özel bir markanın çekimi için bu hale gelmesi herkesin beğenisini kazandı.

Güneşi Beklerken dizisi ile biden üne kavuşan Hande Doğandemir’in bir dönem saçını boyatamadığı ile gündeme çıkmıştı. Alrji düzeyinin yüksek olduğu bilinen Hande Doğandemir hep aynı saç rengiyle karşımızda olurjken, takipçileri bu halini sevdiğini de söylüyor.

Bir dönem Türk kadınlarını ikiye bölen araştırma yapılması gündeme çıkan Hande Doğandemir, ayrılık sonrasını elini eteğini erkeklerden çeken tip değil de evlenmek için cendereye düşüp debelendikçe debelenen ünlüler arasında olduğu konuşulurken, kendisine yapılan bu benzetme çok kızdırmıştı.

Okan Yalabık ile aşk defteri duyulmaya başlayan hande Doğandemir, sonrasında Engin Öztürk ile görüntülenmiş arkadaşının sevgilisini elinden aldı yorumlarına maruz kalmıştı. Çünkü Hande, Engin Öztürk’ün eski aşkı Türkü Turan’la çok yakın arkadaştı.

2017 senesinde Mert Fırat ile görüntülenmiş ve ikili iddiaları yalanlamıştı

Kaybedenler Kulübü’nde tanışan Hande Doğandemir ile Yiğit Özşener arasında aşk dedikoduları çıkmış, ikili öpüşürken görüntülenmişti.

Çapraz ilişki günlerinde ise şöyle bir gündem oluşmuştu

Hande Doğandemir’in eski sevgilisi Okan Yalabık’ın rol arkadaşı Engin Öztürk’ün eski sevgilisi İdil Fırat, Hande Doğandemir’in sevgilisi Mert Fırat ile aşk yaşıyor.

Tüm bunların sonrasında güzel oyuncu sosyal medya hesabını kullanmaya başlarken, dillere pelesenk olan paylaşımları ile de çok konuşuluyor.

 

Başa dön tuşu