Magazin

Haluk ile Selami seneler sonra aynı dizide! Hüsnü komiser’e Arka Sokaklarda yardımcı geliyor! Yoksa Tamer Karadağlı…

En son Savaşçı dizisinde yer alan Tamer Karadağlı‘i tüm gözler arıyor. Hayranları Tamer Karadağlı’i yeni projede görmek için adeta sosyal medyayı yorum yağmuruna tutmuşken ortaya da türlü türlü iddialar dolaşıyor. Arka Sokaklar Mesut komiser ölüyor yerine Haluk Bilginer geliyor.

Tamer Karadağlı’in yeni projesinin Arka Sokaklar olduğu iddia edilirken, ayrılan Mesut komiser’in yerine geleceği iddia ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılacağını açıklamış ve yapımcılar da senelerce süren dizinin devamı ve reytinglerinin korunması için Mesut komiseri aratmayacak bir ismin dahil olması için çalışmalara başlamıştı.

Hali hazır da hiç bir projede yeni sezonda adı geçmeyen Tamer Karadağlı’în Arka Sokaklar dizisine geçeceği iddia ediliyor. Ayrılan Mesut komiseri aratmayacak oyuncu Tamer Karadağlı’e kaftan biçildiği karakterinin bile belli olduğu iddialar arasında.

Çocuklar Duymasın’ın taş fırın erkeği Haluk karakteriyle Türk halkının gönlünde taht kuran öncesinde de Ferhunde Hanımlar dizisinde adını duyuran Tamer Karadağlı hakkında birçok İddia ortaya atılıyor.

Savaşçı dizisi akabinde bir daha ekranlarda yer almayan Tamer Karadağlı ile alakalı Arka Sokaklar dizisi izleyicilerini sevindirecek iddialar ortaya atılıyor.

Fox TV ekranlarının iddialı dizisi Savaşçı dizisinde komutan karakteri ile izleyicinin karşısına çıkan ve dizinin adeta son günlerine Can getiren Tamer Karadağlı yeni projesinin müjdesini verdiği iddia ediliyor

Bir tiyatro oyunu için yeni görüşmelerin devam ettiğini belirten Karadağlı hakkında yeni dizi müjdesi de ortaya atılıyor

Ortaya atılan detaylarda ise bu projenin Arka Sokaklar dizisi olduğu iddiaları dizi severleri adeta heyecandan yerinde oturtamıyor.

Selami ile Haluk seneler sonra tekrar bir araya geliyor dedirten paylaşım sonrasında Tamer Karadağlı ile Özgür Ozan’ın yeniden aynı projede Arka Sokaklar dizisinde bir arada geleceği iddia edilirken, diğer bir taraftan bu ihtimalin başka bir dizi olacağı da konuşuluyor

Bakalım yeni sezonda Tamer Karadağlı Arka Sokaklar dizisinde yer alacak mı?

Başa dön tuşu