Magazin

Hakkında hamile deniliyordu! Survivor Ayşe yere baktı yürek yaktı! Masterchef gelini oldu

Survivor Ayşe Yüksel belki de Survivor tarihinin en konuşulan bayan yarışmacılarından biri.  Şu sıralar ortalıklarda Survivor Ayşe ile alakalı bomba iddialar süregeliyor.

Biz de ekranlarda gündem olmayı başaran ve Masterchef’in o ismi ile nişanlandığı iddia edilen Survivor Ayşe Yüksel hakkındaki iddialara göz atacağız.

Survivor yarışması yarışmadan çok programdaki aşkları ile gündemdeyken, biz de hazır  hal durum bu Survivor aşklarına göz atalım dedik.

 

 

Acun Ilıcalı’nın hem sunuculuğunu hem yapımcılığını yaptığı hem de sahibi olduğu kanaldan milyonlara ulaştırdığı Survivor yarışması bitmesi arasından aylar geçse de yarışmacıları hakkında iddialar devam ediyor. Survivor Ayşe Yüksel’in Masterchef’in o ünlü ismi nişanlandığı iddia ediliyor.

 

 

Survivor’da yarışmaların kıran kırana geçmesi dersiniz yoksa aşkları mı dersiniz. İzleyiciler taraflarını seçmiş olacak ki Survivor da aşklar gündemde. İşte bu isimlerde biri de Survivor Ayşe Yüksel. Onun bakmayın sessiz sedasız gibi durmasına ne yürek yakanmış dedirtecek görüntüler haberimizde.

Survivor Ayşe Yüksel’in gizli aşkının ifşa edildiği hatta isteme merasiminin bile tamamlandığını öğrendik. Sadece iddia çerçevesinde ortaya atılan iddialarda şu şekilde süregeliyor.

2005 senesinde başlayan Survivor ilk Show TV ekranlarında yerini almaktaydı ancak sonrasında Acun Ilıcalı TV8’i satın alması sonrasında kanal değiştirmiş ve  o günden bu yana Survivor TV8 ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor.

Survivor Ayşe Yüksel’in ifşaları sonrasında gözler Survivor aşklarına çevrildi tabii ki.

Survivor yarışmasında aşk ön sırada iken en unutulmaz aşklar Hakan ve Gizem çiftidir. Hakan ve Gizem Survivor yarışması sonrasında evlenmiş ve 2 çocukları olmuştur.

 

 

Var mısın Yok musun dan Survivor’a transfer olan Furkan Dede gönlünü Survivor Evrim’e kaptırmıştı.

Survivor Ayşe Yüksel’in gönlünü iddialara göre Masterchef’ten tanındık bir isme kaptırdığı iddia ediliyor.

 

 

Survivor Ayşe Yüksel iddialara göre Masterchef’in en başarılı yarışmacıları arasında yer alan Sergen Özen’e gönlünü kaptırdığı söyleniyor.

Ortaya öyle büyük iddialar atılıyor ki Survivor Ayşe ile Sergen’in nişanlandıkları iddia ediliyor. Ancak Survivor Ayşe ve Sergen çiftinden konu ile alakalı bir açıklama gelmedi.

Survivor yarışmasında en dikkat çeken isimlerden biri de Nisa olurken, Barış aşkını da unutmamak gerekir.

 

 

Survivor All Star yarışmasının en dikkat çeken yarışmacısı Mert Öcal Sude’ye olan aşkını itiraf etmişti.

Hikmet ile Nagehan arasındaki yakınlaşma ve birbirlerine övgü dolu sözler ettiğini de hatırlayalım

Aşk ı Memnu dan bildiğimiz Survivor Atakan ise yine yarışmada gönlünü Katarina’ya kaptırmıştı.

 

Başa dön tuşu