Magazin

Hafsanur Sancaktutan dizi sonrası açıldı! Cüretkar kıyafeti ile bir sağ yaptı bir arka! Kaslarını göstermek maksattı ama olmadı

Hafsanur Sancaktutan gündemden düşmek nedir bilmiyor. Dünyayla Benim Aramda dizisi ile adeta küllerinden doğan Hafsanur Sancaktutan’ı tutabilene aşk olsun. Dizideki olaylı sahnesi ile çok konuşulan Hafsanur Sancaktutan Instagram paylaşımları ile de adından bahsettirirken, bu ne cesurluk böyle dedirtiyor

Instagram da 1 milyon takipçiye Dünyayla Benim Aramda dizisi ile uylaştığı söylenen güzeller güzeli oyuncu Hafsanur Sancaktutan son paylaşımı bu vücut ne böyle dedirtirken diğer bir taraftan da  güzelliği ile erkeklerin yüreğini hoplattı.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan güzeller güzeli oyuncunun cüretkar tek bir pozunun olmaması sevenlerini oyunculuğu ile konuşturuyor dedirtirken, son paylaşımı ise fiziğinin güzelliği karşısında herkesi şok etmeye yettiğini gösteriyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin kesinlikle ki en çok konuşulan ismi Hafsanur Sancaktutan olurken, dizideki mastürbasyon sahnesi kendisine sorulduğunda ise utanarak bana ne verildiyse onu oynadım demişti.

Güzelliği dillere pelesenk olan güzeller güzeli oyuncu Hafsanur Sancaktutan en son Dünyayla Benim Aramda dizisinin açıklığına uyduğu ve cüretkar pozu ile ortalığı salladığı söyleniyor. Yeşil bikinili pozunu binlerce beğeni ve yorum gelirken, Hafsanur Sancaktutan’ı takip etmeyen kişilerin bile bu paylaşım sonrasında takibe başladığı bile sosyal medya da konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde karın kaslarını paylaşan Hafsanur Sancaktutan’ın yeşil bikinisi ile görenler fiziğinin güzelliğine adeta hayran kalıyor.

Bir şöyle döndü, bir böyle döndü derken Hafsanur Sancaktutan’ın bikinili her yerinin görüntülendiği söyleniyor. Tabi abartı kapsamında paylaşılan haberlerin aksine Hafsanur Sancaktutan kendine güven simgesi pozları ile çok beğeniliyor.

Başa dön tuşu