Magazin

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in boşanma nedeni belli oldu! Meğer ünlü şarkıcının…

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in ayrılık nedeni ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı. Bugün Beykoz Adliyesinde davası görülecek olan çiftin Murda yüzünden ayrıldığı öne sürüldü. Geçtiğimiz Nisan ayında sessiz sedasız dünya evine giren Hadise, açtığı boşanma davası üzerine günlerdir konuşuluyor. Son olarak ise Murda ile konserdeki samimi danslarının krizi başlattığı iddia edildi. Detaylar haberimizin devamında…

“Nasıl sarılırsın! Evlisin”

Ünlü şarkıcı Hadise geçtiğimiz haftalarda bir konserinde Küçük Bir Yol şarkısını seslendirirken biranda ağlamaya başlaması ile gündem olmuştu. Daha sonra ayrılık haberleri ile günlerce konuşulan çift, Bircan Bali’nin iddiası üzerine Hadise’nin hamile olduğu fakat bebeği istemediği yönünde oldu. Ünlü şarkıcı bu böyle bir durumun olmadığını sosyal medya hesabından duyurunca, ayrılığın nedeni merak edilmeye başlandı.

Hadise boşanacağını sosyal medya hesabından, “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar dilerim. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” sözleri ile duyurdu. Bu olay üzerine ikilinin ayrılığı hakkında pek çok iddia ortaya atılmaya başlandı. Bugün Beykoz Adliyesinde görülecek. Psikolojik olarak baskı gördüğü gerekçesi ile boşanma davası açan ünlü şarkıcıya eşinin ailesi Murda ile konserde sarılarak dans etmesine tepki gösterdi. “Nasıl sarılırsın evlisin” yönünde baskılar yapılmaya başlayınca, Hadise artık dayanamayıp 4 aylık evliliğini bitirme kararı aldı. Mehmet Dinçerler ve ailesinin yaptığı baskılar sonucu ünlü şarkıcı evliliğini bitirme kararı aldığı konuşuluyor.

Hadise’nin sanat hayatına müdahale edildiği yönündeki gerekçesi üzerine Mehmet Dinçerler de “Son aylardaki konserlerinde ve çalışma ortamlarında, yanında olma isteklerim karşılıksız bırakıldı. Sahnede yaptığı şovlarıyla ilgili paylaşımlarının, kendisine karşı kamuoyunda bir algı oluşturmak üzere tasarlandığı düşüncesi doğmuştur” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Başa dön tuşu