Magazin

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor! Taraflardan ilk açıklama geldi, meger…

Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler resmen açıkladı. Boşanma kararı aldıklarını sosyal medya hesapları üzerinden duyuran ikili yolun sonuna geldiklerini ilan ettiler. İlk açıklama Hadise’den geldi. Mehmet Dinçerler’e dava açtığını duyuran ünlü şarkıcı gündem oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Bir yıllık ilişkilerini evlilik ile bir üst seviyeye taşıyan Mehmet Dinçerler ve Hadise geçtiğimiz Mayıs ayında Çırağan Sarayında sessiz sedasız evlenmişlerdi. Evleneli daha bir yıl bile olmadan ünlü çift ayrılık haberleri ile magazin dünyasında gündem olmaya başladı.

Resmen açıkladılar boşanıyorlar

Hadise’nin geçtiğimiz günlerde konserde Küçük Bir Yol şarkısını söylerken ağlaması ile başlayan ayrılık haberlerini çift bugün doğruladı. ilk olarak Mehmet Dinçerler’in bebek istemesi ve Hadise’nin yoğunluktan dolayı şuan düşünmediği iddia edildi. Daha sonra Dinçerler’in ailesinin Hadise’nin konser kıyafetlerine karıştığı ve baskı uyguladığı ileri sürüldü. Hatta Hadise’nin hamile olduğu da konuşuldu. Böyle bir durumun olmadığını ileten ünlü şarkıcı bugün, “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” diyerek ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

“1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum”

Hadise’nin boşanacaklarını açıklaması üzerine Mehmet Dinçerler, “Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise, yapılan yakıştırmalar’ görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum. Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise’nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum. Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler…” diyerek durumu oda doğruladı ve diğer iddiaları yalanladı.

Başa dön tuşu