Magazin

Güney Amerika için çekilen dizi Mavi Sürgün’e Damla Sönmez sürprizi

Damla Sönmez aldığı çok sayıdaki dizi teklifini red ederek geçtiğimiz gün hikayesini okuması ve çok beğenmesi sonrasında Mavi Sürgün dizisinde rol alacağı açıklandı. Mavi Sürgün dizisi ne zaman başlayacak? Mavi Sürgün nerede çekilecek ve Mavi Sürgün oyuncuları konusu gibi tüm detaylar merakla araştırılırken, sizlere ilk söyleyeceğimiz bu dizi ülkemize has olmayacak.

Caner Cindoruk’un başrolünde oynayacağı Mavi Sürgün dizisi Güney Amerika için çekiliyor.

O3 medyanın yapımcılığını süslendiği Mavi Sürgün dizisi oyuncu kadrosu çok merakla araştırılırken Mavi Sürgün dizisi ne zaman başlayacak? sorusu da şu sıralar diziye Damla Sönmez gibi Usta Bir ismin katıldığının açıklanması ile tekrardan gündeme çıktı .

Caner Cindoruk Damla Dönmez ve Serkan Altunorak’ın yer aldığı Mavi Sürgün dizisi bildiğiniz üzere ilk Güney Amerika’da Daha sonra da Türkiye’de yayınlanacak.

O3 Medya Mavi Sürgün dizisi ile toplamda 26 bölümlük bir anlaşma yapıldığı iddia edilirken, Güney Amerika’dan sonra Mavi Sürgün ekibi Türkiye’ye geri dönecek

Ege Bölgesi’nde de çekilecek olan Mavi Sürgün dizisi dram türünde olacağı açıklanırken, Nezaket Coşkun’un yönetmen koltuğunda oturduğu Mavi Sürgün dizisinin yapımcısı ise Taner Ayar olarak belirlendi

Başa dön tuşu