Magazin

Gülsim Ali İlhan Şen, Selahattin Eyyubi dizisi uyumu buradan belli dediler! Gönül Dağı’nı bu sebeple terketti

Gönül Dağı Dilek‘i Gülsim Ali İlhan‘ın Gönül Dağı dizisi yeni sezonda olmayacağı, Taner’i aşksız bırakacağı açıklaması sonrasında araştırılmaya başlandı. Gönül Dağı dizisi ile adeta kariyerinin zirvesini yaşayan ve çok sevilen oyuncuların en gözde isimlerden biri olan Gülsim Ali İlhan’ı ekranlarda görmek için sevenleri adeta trend çalışması bile yapmışken oyuncu ile alakalı güncel gelişmeler yaşanıyor.

Peki Gönül Dağı Dilek’i Gülsim Ali İlhan hangi dizi de başrol oynayacak? Gönül Dağı Dilek’i Gülsim Ali İlhan kiminle partner olacak soruları akılları karıştırırken, son dakika gelişmelerin yaşandığı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz 2 sezonda ekranların en temiz aşkını canlandıran Gönül Dağı Dilek ile bizlerle birlikte olan Gülsim Ali İlhan’ın yeni projesi ve yeni projesinde kiminle oynayacağı, kiminle partner olacağı da merak ediliyordu

Severek takip edilen oyuncunun yeni dizisi açıklandı. Yeni sezonda bizlerle birlikte olacak olan Selahattin Eyyubi dizisinde bizlerle olacak.

Gülsim Ali yeni sezonda dijital platformda bizlerle olacak. Paralı platformlar hayatımıza girmeye başladığı günden beri tüm kaliteli oyuncuları çekerken, izleyici de aslında bu durumdan çok da hoşnut durmuyor.

İlhan Şen’in başrolünde oynayacağı ve Selahattin Eyyubi’yi canlandıracağı dizi de Gülsim Ali iddialara göre kendisine gelen teklifi kabul etti. Şu sıralar gözler merakla beklenen açıklamanın ilk ağız tarafından yapılması.

Herkes gözünü Gülsim Ali İlhan’ın sosyal medya hesabına çevirdi. İlhan Şen ile başrolde oynayacak mı henüz kesinleşmese de herkes şimdiden Gülsim Ali İlan Şen olarak paylaşımını yapmakta.

Selahattin Eyyubi dizisi yeni sezonda dijital platformda yayınlanacak iken İlhan Şen ile Gönül Dağı Dilek’i Gülsim Ali İlhan’ın uyumunu da merak ediyor.

 

Başa dön tuşu