Magazin

Görde, duyda inanma derler! Hazal Kaya meğerse Acemi Cadı ‘da oynamış! O nasıl tip…

Bir zamanların en çok konuşulan oyuncularının başında güzel oyuncu Hazal Kaya gelmekteydi. Özellikle Aşkı memnu dizisi ile ünlenen güzel oyuncu dizi sonrası evlilik yapmıştı ve ekranlardan uzak kalmıştı. Sevenleri ve hayranları oyuncunun ilk dizisini ise oldukça merak etmeye başladı. Hazal Kaya’ya son haberler oldukça şaşırtıcı bir etkiye sahip!

Başarılı oyuncu ekranlara ilk olarak acemi cadı dizisi ile merhaba demiş. Bu haber duyanlar ile oldukça şaşırmıştı. Çünkü acemi cadı dizisi zamanın en çok izlenen dizilerinin başında gelmekteydi. Ancak diziyi takip edenlerin büyük bir kısmı güzel oyuncuyu çıkaramadı. Bu dizide rol alan Hazal Kaya tam 16 yaşındaydı. Yılların vermiş olduğu değişim ise görenleri şaşkına çevirdi.

Hazal Kaya Acemi Cadı Dizisinde Ne Kadar Oynadı?

2005 yılında yayın hayatına başlayan dizi acemi cadı, Merve Boluğur gibi oldukça deneyimli oyuncuların yer aldığı efsane dizilerden bir tanesidir. Güzel oyuncu Hazal Kaya ise diziye 46. Bölümde katıldı. Konuk oyuncu olarak sadece 1 bölümde yer alan oyuncu Pelin karakterine hayat vermişti.

Dizide saçları iki farklı yandan toplanmış yeşil elbisesi ile dikkat çekmişti. Bölüm sonunda performansının beğenilmesine rağmen başarılı oyuncuya başka rol verilmemişti. Bu dönemden sonra da bir süre Hazal Kaya farlı projelerde yer almaya devam etmişti.

Acemi Cadıdan Sonra Ne Oldu?

Acemi cadı dizisine konuk oyuncu olarak katılım sağlayan Hazal Kaya görevi sonrasında bazı kısa reklam filmlerinde görev aldı. Sonrasında ise dizi sektörüne geçiş yaptı. Başarılı oyuncu ilk olarak Genco dizsinde yer aldı. Sonrasında Aşkı memnu, Behzat Ç ve Maral dizilerinde yer aldı.

Diziler dışında birçok filmde de görev alan ünlü oyuncu 1912 ve bizim hikaye gibi filmlerle oldukça tanınır bir oyuncu oldu. Bu filmler dışında Aşk ve yaz balkanlar gibi filmler de yardımcı oyuncu olarak görev yaptı. Şu an için herhangi bir dizi veya film projesinde yer almayan güzel oyuncunun ilerleyen dönemlerde tekrar ekranlara dönmesi düşünülmektedir.

Başa dön tuşu