Magazin

Gönül Dağı dizisinin Taner’inin yeni aşk rotası! Yeni aşkı görenleri dumur etti! Ne Buse Varol, ne de Sıla Türkoğlu diziye katılıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda sürpriz bir ayrılık yaşanmıştı ve Taner karakterini oynayan Berk Atan’ın partneri Gülsüm Ali İlhan diziden ayrılmıştı. Bu ayrılık haber sonrasında dizide ortaya çıkacak yeni gelişmeler de merak ediliyordu. Berk Oktar’ın yeni partnerinin kim olacağı sorusu, dizisinin takipçileri tarafından büyük merakla bekleniyordu. Birçok kullanıcı tarafından yeni partnerin Alişan’ın eşi Buse Varol ya da Sıla Türkoğlu olacağı iddia edilmişti. Bu aşamada henüz bir netlik oluşmuş da değil!

Berk Oktan’ın Yeni Aşkı Belli Oldu…

Gönül Dağı dizisinin sezon finali yapmasıyla Berk Atan tatile gitmişti. Bu süreçte kendisine bir film teklifi gelen ünlü oyuncu, film teklifini kabul etti. Üçüncü Gün filminde rol alacak ünlü oyuncunun partneri ise Yağmur Tanrısevsin oldu.

Haberin yayılmasından sonra sosyal medyada takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutulan Berk Oktan henüz bir açıklama yapmayarak sessizliğini koruyor… Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan’ın, Berk Oktay’la çok iyi bir enerji yakaladığını sık sık dile getiren takipçileri, Gülsüm Ali İlhan’ın diziye erken veda ettiğini her fırsatta dile getiriyor.

Dilek’in Yerini Kimse Tutmaz…

Berk Oktan’ın yeni bir filmde Yağmur Tanrısevsin ile oynayacağını öğrenen takipçiler ikiye bölünmüş durumda. Bazı takipçiler Gülsim Ali İlhan dışında kimseyle enerjisinin tutmayacağını söylerken bazı takipçiler Yağmur Tanrısevsin ile de çok iyi bir enerji yakalayacağına inanıyor. Filmin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağı öğrenilirken, yayın tarihi ise henüz belli değil. Takipçileri tarafından yeni sezon heyecanla bekleniyor…

Berk Oktan’ın Gönül Dağı’nda partnerinin kim olacağı henüz belli değil. Dizi takipçileri tarafından sık sık soru yağmuruna tutulan diziden ise henüz bir açıklama gelmedi. Eylülde yeni sezona başlayacak olan dizide Berk Oktan’ın partneri büyük merak konusu oldu. Berk Oktan’ın film için Yağmur Tanrısevsin ile partner olacağını duyan takipçileri, dizide de partner olup olmayacaklarını merak ediyor ancak ünlü oyunculardan bununla ilgili bir doğrulama gelmedi.

Başa dön tuşu