Magazin

Gönül Dağı Aylin kimdir? İlk dizisinde başrol olacak! Instagram hesabı elle sayılırken bir an da uçacak

Gönül Dağı Aylin kimdir?  Geçtiğimiz hafta yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yapan ve herkesi adeta hüzne boğan Gönül Dağı dizisine 10 Eylül yeni bölümde Aylin karakteri dahil olduğu spoiler tarzında karşımıza çıkarken, bizlere de Gönül Dağı Aylin kimdir? Gönül Dağı Aylin kim oynuyor? Gönül Dağı Aylin kim canlandırıyor? Gönül Dağı Taner ile sevgili mi olacak? sorularının yanıtlarını araştırmak düştü.

Geçtiğimiz sezon Dilek’in ölümü ile sarsılan ve bir daha da toparlanamaz denilen dizinin yeni başrol oyuncusu olduğu iddia edilen Gönül Dağı Aylin, Dilek karakterini bir kaç bölüme unutturacak yorumları yapılıyor. Henüz sosyal medya hesabında bile elle sayılacak kadar takipçisi bulunan yepyeni bir oyuncu Gönül Dağı Aylin karakteri olarak karşımıza çıkacak.

Peki Gönül Dağı Aylin kimdir? Gönül Dağı Aylin kaç yaşında? Gönül Dağı Aylin kim oynuyor? Taner’in partneri mi olacak?

Gönül Dağı dizisi 10 Eylül Akşama karşımıza Aylin karakteriyle çıkacağı bilinmekteyken, Gönül Dağı dizisinde Aylin kimdir? kim canlandırıyor? Berfin Kıymaz kimdir? Berfin Kıymaz hangi dizilerde oynadı? Taner ile sevgili mi ? olacak sorularının yanıtları merakla araştırılıyor

Gönül Dağı Dilek karakterinin diziden çıkması sonrasında Taner’e Partner olarak Aylin karakterini diziye dahil olacağını sizlere söyleyebiliriz.  Gönül Dağı dizisinde Aylin karakterini canlandıracak olan oyuncu Berfin Kıymaz iken, sizler için Berfin Kıymaz kimdi? Gönül Dağı Aylin kimdir? Kaç yaşındadır? rol aldığı diziler hangileridir? gibi soruların yanıtlarını paylaşmaya çalışacağız.

Gönül Dağı Aylin kimdir? kim canlandırıyor?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı dizisi 10 eylül 2022 Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 67. bölümü ile adeta yeni sezona gümbür gümbür geliyorum sinyallerini verecek. Gönül Dağı Dilek karakterini geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde ölmesi izleyicinin yüreğini dağlarken Yaşanan bu hüzün dolu sahneler sonrasında Taner’le sevgili olacağı iddia ediliyor.

Gönül Dağı Aylin’i Berfin Kıymaz kimdir?

Gönül Dağı 67. bölümünde Berfin kıymaz Aylin karakteri ile diziye dahil olacak iken ilk elimize geçen bilgilerde Berfin Kıymaz’ın ilk dizisi Gönül Dağı dizisi olduğunu sizlere söyleyebiliriz

Başarısından bu kadar emin olunan Berfin Kıymaz daha ilk dizisinde başrol olarak dahil olması herkesi şaşırttı . 1999 yılı doğumlu olan Berfin Kıymaz Yağmur Gökkaya oyunculuk ajansına bağlı olmakta iken Berfin kıymaz’ın Instagram hesabı şu şekildedir: @berfinkiymaz

Sosyal medya hesabına aktif olarak kullanan Gönül Dağı Aylin’i Berfin Kıymaz’ın şu anda 1800 takipçisi bulunmakta iken dizide yer alması sonrasında bir hayli artması da gözler önüne serilen bir gerçek.

Gönül Dağı Aylin nasıl bir karakter?

Gönül Dağı Aylin karakteri ile karşımıza çıkacak olan oyuncu Berfin Kıymaz olduğunu sizlere belirttik. Aylin, diziye yeni bir mühendis olarak dahil olurken bölgenin turizmi dahil olması için çalışmalar sağlayacağı iddia ediliyor.

Gönül Dağı’nın altındaki sıcak suyun çıkarılıp turizme katılabileceğine ikna olursa kasaba taşınmak zorunda kalmayacak. Bu yüzden de Taner Aylin’i sıcak suyun olduğuna ve turizm açısından değerlendirebileceğine ikna etmesi gerekiyor. Taner Dilek için Aylin’i ikna etmeli yoksa kasaba taşınmak zorunda kalacak.

Henüz Taner’in acısının çok taze olduğu bu bölümlerde Aylin Taner’den etkilenecek iken Taner’in Aylin’e karşı herhangi bir fark etmişliği olmayacak.  İlerleyen zamanlarda ise Taner ile Aylin aynı işte yer alması ile birlikte birbirlerinden etkilenecekleri iddia ediliyor

Gönül Dağı dizisi Aylin karakteri Dilek’in iyi yerine geçecek mi sorusu ise ilerleyen bölümlerde belli olacak

Başa dön tuşu