Magazin

Gökhan Çıra’ya Diyarbakır’da ‘Ya Selin Ciğerci ya Futbol’ dediler! PKK ile tehdit ettiler

Selin Ciğerci ile ayrıldıktan hemen sonra yeni bir aşka yelken açan eski futbolcu Gökhan Çıra’nın PKK tehditi ile futbola devam ettiği konusu konuşuluyor.

Uzatmalı sevgilisi Selin Ciğerci ile evlenip akabinde bunu da iki kere denemeleri ve en son ortaya çıkan aldatma mesajları ile evliliklerini bitiren çift hakkında türlü türlü iddialar ortaya atılırken en son Gökhan Çıra yeni sevgili bulmuş ve aynı eski eşi Selin Ciğerci’ye benzetilmişti. Evliliği hakkında youtube de açıklama yapan Gökhan Çıra Selin Ciğerci ile çok uzun ve zorlu yollardan geçtiklerini söylemiş, evlenmemeleri için araya ailelerin bile engel koyduklarını söylemişti.

Öyle ki Selin Ciğerci’nin annesinin o dönemde Gökhan Çıra’nın durumunun iyi olmadığı gerekçesiyle evlenmelerine izin vermediğini de söylemişti.

Gökay Kalaycıoğlu’nun konuğu olan Gökhan Çıra, Diyarbekirspor’dayken Selin Ciğerci ile ilgili yaşadığı şok diyaloğu anlattı.

“Bana ‘ya eşin ya futbol’ dediler. ‘Beni eşimle yargılayamazsınız, o zaman futbolu bırakırım’ dedim. Zorla senet imzalattılar.” diyen Çıra, senet imzalamayı ilk başta kabul etmeyince “O zaman dağa çıkarsın” sözleriyle tehdit edildiğini ve bu sebeple imzalamak zorunda kaldığını söyledi.

Çıra senedi imzalatan kulüp müdüründen daha sonra intikamını aldığını da sözlerine ekledi.

Bunun üzerine Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra aşkının neden bittiği soruları tekrar gündeme gelirken, akabinde  yapılan yorumlarında dikkat çekti.

Selin Ciğerci Gökhan Çıra çifti bildiğiniz üzere en son Nez’in düğününde Gökhan Çıra’nın çapkınlığı ile konuşulmuş ve akabinde de ikili hakkında ayrılık iddialarının ortaya atılması sonrasında bir kaç hafta çift boşanmıştı.

 

Başa dön tuşu