Magazin

Gökhan Çıra topta olduğu kadar aşkta da hızlı çıktı! Yeni sevgilisi Ciğerci’nin kopyası

Selin Ciğerci ile bir küs bir barışık yaşayan Gökhan Çıra, en son mesajlarının ifşalanması sonrasında eşi tarafından terke dilmişti. Selin Ciğerci ile 2 kere evlilik deneyen ve sonucu hezeyanla biten ilişkilerinin noktalanması sonrasında ikili başka aşklara yelken açmaya başladı bile.

Gökhan Çıra geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yeni paylaşım yaparak ‘Aşkım’ dedi. Bu paylaşım sonrasında tüm Gökhan Çıra hayranları Gökhan Çıra’nın yeni sevgilisi kim? sorusunun yanıtını araştırırken, yandan çekilmiş ve henüz kim olduğu netleşmemiş bayan ile alakalı yorumlar yapılıyor.

Ünlü fenomen Sedef Bekiroğlu Gökhan Çıra’nın yeni sevgilisi olarak iddia edilirken, gözler şimdi çiftten açıklama yapmaya çevrilmiş bulunuyor.

Henüz boşanmalarının üzerinden 12 gün geçen Gökhan ÇÖıra’nın yeni sevgilisi ile yaptığı paylaşım sevenlerini kızdırdı. Şimdi ise sıra Selin Ciğerci aldatıldı mı? sorularının yanıtını bulmaya gelecek.

Bir milyonu aşkın takipçisi bulunan Gökhan Çıra’nın Instagram hesabından paylaşımı takipçilerini ikiye böldü. Kimileri mutluluklar derken, kimileri de ‘topla oynar gibi hızlısınız maşallah ‘ yorumlarını yaptı.

İşte Gökhan Çıra’nın yeni sevgilisini paylaştığı o resim

2017 senesinden beri bir küs bir barışık olan Selin Ciğerci Gökhan Çıra çifti son olarak 2 Eylül’de yollarını ayırmışlardı. Tek celse de biten evliliğin akabinde Gökhan Çıra’nın yeni sevgili yapması sosyal medya da pek hoş karşılanmadı

Başa dön tuşu