Magazin

Gökhan Çıra Selin Ciğerci’yi unuttu! Yeni aşkıyla sarmaş dolaş yakalandı

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra geçtiğimiz haftalarda resmi olarak boşanmıştı. Bu ayrılığın üzerinden çok geçmeden Çıra, kendine yeni bir aşk buldu. Selin Ciğerci’yi çabuk unutan Gökhan Çıra sosyal medyada gündem oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra 2019 yılında görkemli bir düğün ile dünya evine girmişti. Fenomen çift evliliklerini çok fazla sürdüremeyip 2021 yılında ani bir karar ile boşanmışlardı. Çift ayrı kalmaya dayanamayınca önce tekrar gizli gizli görüşmeye başladılar daha sonra tekrar evlendiler. Fakat ikinci baharları da çok sürmedi. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra tekrar boşanma kararı alarak yollarını ayırdılar. Aylar önce ayrılan çift geçtiğimiz haftalarda resmi olarak boşandı. Gökhan Çıra bu boşanmanın üzerine hemen yeni aşkını ilan etti.

Selin’i çabuk unuttu

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile resmi olarak boşandığını sosyal medya hesabından, “Biliyorsunuz ki aylar önce yollarımızı dostça ayırmıştık ama adli tatil olduğu için resmi işlemler gerçekleşmemişti, bugün sonuçlandı” diyerek duyurmuştu.

Bu ayrılığın üzerinden çok Geçmeden Gökhan Çıra eski eşini hemen unuttu. Çıra yeni aşkını sosyal medya üzerinden ilan etti. Sevgilisi ile sarıldığı bir fotoğrafı paylaşarak herkese duyurmuş oldu. Selin Ciğerci’yi unutması çok sürmeyen Çıra yeni kız arkadaşını sarı lacivert kalplar ile paylaştı. Gökhan Çıra’nın takipçileri adeta şoke oldu. Bu durum Selin Ciğerci’yi üzecek gibi. Gökhan Çıra’nın paylaşımı magazin dünyasında da gündem oldu.

Başa dön tuşu