Magazin

Gizli saklı evlenmişti! Sahnede gözyaşlarına boğulan Hadise boşanıyor mu? Hadise Hamile mi? İşte o ayrıntı…

Ünlü şarkıcı Hadise geçtiğimiz günlerde konser sırasında biranda ağlamaya başladı. Mehmet Dinçerler ve Hadise’nin bir arada görüntülenmemesi akıllara boşanma ihtimalini getirdi. Hadise’nin yüzüğünü takmaması ihtimalleri güçlendirdi. Bir başka iddia ise ünlü şarkıcının hamile olduğu yönünde. Detaylar haberimizin devamında…

Nisan ayında Mehmet Dinçerler ile gizli bir düğünle hayatını birleştiren Hadise, boşanma iddiaları ile gündeme geldi. Geçtiğimiz gün konserinde  Küçük Bir Yol isimli şarkısını seslendirirken biranda ağlamaya başladı. Gözyaşlarına boğulan Hadise’nin boşanacağı yönünde haberler çıkmaya başladı.

Hadise 3.5 aylık hamile

Magazin sunucusu Bircan Bali “Kesin bilgi” diyerek canlı yayında açıkladı. Bali, Hadise’nin 3.5 aylık hamile olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcının ağlaması ve yüzüğünü takmaması hatta eşinin doğum gününü kutlamaması ise akıllarda soru işareti bıraktı. Güzel sanatçının iddialara göre evi terk ettiği ve bekarken yaşadığı eve taşındı.

Bircan Bali, “Benim bildiğim bir şey var korktuğum da bir şey var. Hadise kesin bilgi hamile ve işini de hamilelikten dolayı iptal etti. Gözyaşlarının sebebi çocuğu düşürmek olabilir mi? Şimdi korkuyorum çocuk tedaviyle oldu hamileliği mi sonlandı yoksa hamile olduğu için mi duygusal… Tedaviyle gerçeklemiş bir gebelik var onları rahat bırakmak lazım” şeklinde konuştu.

Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti konuyla alakalı henüz resmi olarak bir açıklama yapmadı. Hadise’nin bebeğini düşürüp düşürmediğine dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Çiçeği burnunda olan çift bu haberler ile biranda gündem oldu.

Başa dön tuşu