Magazin

Giyinmeye fırsatı olmadı! Hülya Avşar ışıklar yandığında çırılçıplak yakalandı! Off be yorumları gecikmedi

Yaz mevsimini yoğun bir şekilde geçirdiğini açıklayan Hülya Avşar, bir de tatili bu yoğunluğuna ekleyince olanlar oldu. Son giyimi ile adeta Hülya Avşar adeta nefesleri kesti. Hülya Avşar’ın bu halini görenler yok artık dedi.

Hülya Avşar yoğunluğunu aslında bu paylaşımı ile komik bir şekilde dile getirmek istemişti. Bornozlu kıyafeti ile sahneye çıktığı anlarını sosyal medya da paylaşan Hülya Avşar, içinde hiç bir şey mi yok be kadın dedirtti.

Geçtiğimiz haftalarda Duydun mu? şarkısı ile ağzınca sakız göğüs frikiği ile gündeme çıkan usta sanatçı Hülya Avşar gerek sivri dilliliği gerek giyimi rahatlığı, gerekse de kızı Zehra Çilingiroğlu’nun hareketleri ile gündemden geri kalmak bilmiyor.

Yaz mevsimi başı itibari ile yoğun konserlerine başlayan Hülya Avşar, bu yoğunluktan giyinmeye bile fırsatı olmadığını sahneye çıplak çıkarak ifade etti.

Üzerinde sadece bornozu olan Hülya Avşar, herkesin gözünü gönlünü açtı.

Hülya Avşar I stagram hesabında 3 milyona yakın takipçisine zaman zaman cüretkar pozlarını sunmakta. Bu pozlardan biri de bu en son yaptığı paylaşımı olurken, yaptığı yorumla da binlerce kişinin beğenisini kazandı.

 

Konser öncesi prova için sahneye çıkan Hülya Avşar nasılsa ko0nser için giyineceğim şimdi rahat olmak istedim çünkü vaktim yok diyerek aslında herkesi, şaşırttı.

Binlerce beğeni alan Hülya Avşar’ın çıplak hali gündeme adeta bomba gibi düştü.  Hülya Avşar geçtiğimiz zamanda gevrekli paylaşım yapması sonrasında uzun süre gündemde kalmışken, sonrasında da zaman zaman verdiği pozlarla cüretkarlığından bahsettirmiş, güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakmıştı.

 

Başa dön tuşu