Magazin

Gelsin Hayat Bildiği Gibi neden erken başladığı ortaya çıktı! Reytinglere saldırdı! Mahkum’u ezdi geçti

Mahkum, Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Duy Beni. Tökezlemelerin başlayacağı sezon dizileri ile yaz dizilerinin adeta reyting savaşı olan gün Dün akşamdı. Ve sonucu nihayetinde belirlendi.

Dün akşam sezon dizileri ile yeni diziler arasında kapışma vardı. Hiç beklenmedik bir sonuçla karşılaşıldı. Sezona yepyeni transferlerle giren Mahkum dizisi reytinglerde tökezlerken, başladığı günden beri  çok ilgi ile izlenilen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ise her kategoride birinciliği elde etti.

15 Eylül Perşembe akşamı reytingleri bugünün en çok merak edilen konusu olurken, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ekibinin diziyi neden erken başlattığını şimdi daha da iyi anlamış oluyoruz.

Ağustos ayında başlayan ve çok da başlama zamanı olarak bir kategoriye sığdırılamayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile alakalı ne yaz dizisi ne de sezon dizisi denilmişti.

Yapımcılar dizinin yaz dizisi olmadığını sezonda da tam sürat devam edeceğini söylese de neden Eylül ayında değil de Ağustos ayında başladığı dün akşam ki beklenen reyting sonuçları ile kesinleşti.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi mahkum dizisini ezdi geçti.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yapımcıları dizinin kemik izleyici kitlesini oluşturmak adına diziyi erken başlattığı gözler önüne serilirken. 15 Eylül Perşembe reyting sonuçları herkesin beklediği gibi değil de Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizi yapımcılarının beklediği gibi geldi.

Her kategoride birinci olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi sonrasında gözler Mahkum dizisini ararken, 5. olarak da Mahkum dizisi göründü.

 

Başa dön tuşu