Magazin

Gecenin Ucunda dizisi Macide kıyafetleri! Adeta o marka ile sponsor olmuşlar! O kıyafetler dudak uçuklatıyor

Gecenin Ucunda dizisi Macide karakterinin kıyafetleri adeta göz doldururken, özellikle de Gecenin Ucunda dizisinin başrolü Macide’nin giyimi ve markası ile fiyatı merakla araştırılıyor.

Gecenin Ucunda efsane oyuncu kadrosu araştırılıyor

Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal gibi isimler Gecenin Ucunda dizisi için merakla araştırılan karakterleri bizlere sunarken, Gecenin Ucunda dizisi kıyafetleri, fiyatları ve hangi marka olduğunu araştırdık.

Gecenin Ucunda dizisi Kazım’ı Kadir Doğulu’yu dizide her zaman çok şık göreceğiz. Gecenin Ucunda Kazım karşımıza genellikle şık spor koleksiyonla çıkarken, klasik giyimi de çok merak ediliyor.

En çok bayanların araştırdığı G3ecenin Ucunda Macide’sinin giydiği kıyafetler, Neslihan Atagül2ün giyimi ve markası gibi detaylar sizlerle. Macide karakteri ile çok sevilen isim Neslihan Atagül, Zara giyim markasını tercih ediyor.

Tekneden inmesi, beyaz dantelli hırkası, çantası ve kombini fiyatları da soruluyor.

O Beyaz ceketin markası Aslıfilinta olmakta iken içinde dikkat çeken sütyen markasının Penti olduğu biliniyor.

Kendisine çok yakışan alt giyimi ise genel olarak Zara giyimden tercih edildiği biline Neslihan Atagül’ün kıyafetlerinden ve ilk bölüm başında üzerindeki kot pantolonu ise ralphlauren marka ve fiyat olarak ise adeta dudak uçuklatıyor. 249 Euro fiyatıyla pantolon dikkat çekerken, bluz ve üst kıyafet fiyatlarının da 5 bin TL ye yakın fiyat ile markanın internet sitesinde karşımıza çıkıyor.

 

Başa dön tuşu