Magazin

Gecenin Ucunda bismillah diyemedi! Böyle basit bir konusu! Peride Celal’e büyük haksızlık olacak

Neslihan Atagül Kadir Doğulu çiftini seneler sonra aynı projede bir arada göreceğimiz için çok heyecanlanmıştık. Sefirin Kızı dizisinden aniden çıkışı sonrasında ara veren Neslihan Atagül, kendi yapım şirketi öncülüğünde Gecenin Ucunda dizisinde kocasıyla birlikte rol alacak.  Sarp Levendoğlu’nun da arka planda görüldüğü Gecenin Ucunda tanıtım afişi yayınlandığı ilk günler çok dikkat çekmişti.

Ancak geçtiğimiz günlerde Gecenin Ucunda tanıtım fragmanı sonrasında olanlar oldu. Bu kadar basit bir hikaye paylaşımları gelmeye başlamışken Peride Celal’in romanına büyük haksızlık yorumları da vardı.

Aşka sırtını dönüp barış dolu bir dünya için çocuğunu da yanına alıp harekete geçmiş bir kadının hayatını anlatacak Gecenin Ucunda.

Henüz başlamadan eleştiri oklarının hedefi olan Gecenin Ucunda dizisi ile uğraşanlar mevcut yorumları da oyuncuların fanları tarafından destek anlamında yapılıyor.

Dizinin başlamasına ramak kala ‘tutmayacak’ ,’final yapacak’ yorumlarının yapıldığı Gecenin Ucunda dizisi ile alakalı tüm detayları sizler için oluşturuyor ve Gecenin Ucunda dizisi ile alakalı tüm yorumu size bırakıyoruz.

Gecenin Ucunda dizisi çok kısa bir süre sonra ekranlardaki yerini almaya hazırlanırken Gecenin Ucunda dizisi ile alakalı Tüm detayları sizler için Araştırdık

Gecenin Ucunda dizisi konusu nedir ?

Gecenin Ucunda dizisi konusuna bakılacak olursak herkesi etkileyecek Bir Aşk hikayesine dayanacağı bildiriliyor. Aşka sırtını dönüp çocuğunu ve kendisini Sil Baştan bir Hayat yaratan ve barış dolu bir dünyaya kavuşmak için harekete geçen Macide’nin öyküsüne odaklanıldığı Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlayacağı da merakla araştırılıyor

Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlayacak ?

Geçtiğimiz ay hazırlıklarının başlanıldığını öğrendiğimiz Gecenin Ucunda dizisi Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu’nun başrollerde rol alacağı haberi gündeme bomba gibi düşerken ne zaman başlayacağı konusundaki Açıklama da Takip ediliyor.  Gecenin Ucunda dizisini ne zaman başlayacak net olarak açıklanmadı , ancak Ekim ayı itibariyle dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı söyleniyor

Gecenin Ucunda dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

TMC imzalı Alim yapım öncülüğünde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun başrollerinde oynayacağı Gecenin Ucunda dizisi izleyicilerin tüm dikkatini üzerine topladığı bir dizi olarak karşımıza çıkacağa benzemekteyken, Neslihan Atagül eski dizisi Sefirin kızı ile aynı gün ve aynı saatte ve aynı kanalda yayınlanacağı da dizinin üzerine olan ilgiyi arttırıyor

Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kimler?

Gecenin Ucunda dizisinin oyuncularının kimler olduğu sosyal medya ve internet platformları üzerinden şimdiden araştırılmaya başlandı. Gecenin Ucunda dizisinin Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlandığı biliniyor. TMC imzalı Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları arasında; Kadir Doğulu, Neslihan Atagül gibi başarılı iki ismin rol alacağı açıklandı. Gecenin Ucunda dizisi oyuncu kadrosunda ayrıca Şevval Sam, Timuçin Esen, Nejat İşler, Murat Aygen gibi usta isimlerin rol alacağı konuşuluyor.

Gecenin Ucunda romanı yazarı kimdir?

Yeni dizi Gecenin Ucunda dizisinin uyarlama olduğunun açıklanması Sonrasında bütün gözler Gecenin Ucunda yazarına çevrilmiştir. Gecenin Ucunda yazarı Peride Celaldir . Peride Celal 1963 yılında Gecenin Ucundaki Işık ismi ile kitabını yayınlamış ve aradan geçen zaman sonrasında ise Gecenin Ucunda adı ile sunarak sevenlerinin karşısına çıkmıştır. Öyle ki o dönemde Peride Celal Gecenin Ucunda romanı için yazdığım en iyi aşk romanıydı yorumunu yapmıştır.

Gecenin Ucunda romanı ne zaman çıkmıştır ?

Gecenin Ucunda romano 2000’li senelere girmeden önce basılmış bir roman olarak karşımıza çıkarken etkileyici bir olay örgüsüne sahip olan roman çıkış tarihi 1963 yılı olarak bilinmektedir.

Gecenin Ucunda konusu gerçek hikaye mi?

Kısa bir süre içinde Star TV ekranlarında başlayacak olan Gecenin Ucunda dizisinin gerçek hikaye olup olmadığı merakla araştırılırken Gecenin Ucunda dizisi gerçek bir hikaye olacağı söyleniyor

Başa dön tuşu