Magazin

FOX TV Yasak Elma için Tozluyaka’yı kurtlar sofrasına attı! Herşey mahvolabilir! Bu akşam ki testi geçsin yeter

Tozluyaka dizisi yeni gününde bu akşam FOX TV ekranlarında olacak iken dizi ile alakalı her şeyi berbat edebileceğinin açıklandığı bir gelişme mevcut. Yaz dizisi olarak  başlayan ve liselilerin zengin fakir aldatmacasının yaşandığı, Tozluyaka dizisinde aşkın en dibine kadar yaşanılırken, Vefa’nın katilinin de aranma çalışmaları devam ediyor.

Vefa’nın katilinin aranması üzerine kurulan Tozluyaka dizisinin izleyiciyi sıktığı iddiaları mevcut. Pazartesi akşamları yayınlanan Tozluyaka dizisi 6. sezonuna giriş yapmaya hazırlanan Yasak Elma dizisi sebebiyle gün değişikliği yapıyor. FOX yönetiminin Tozluyaka ve Yasak Elma arasında tercih yaptığı ve Yasak Elma’yı daha üstün tuttuğu iddiaları şu sıralar sosyal medyayı zorluyor.

 

 

Yeni sezonda Pazar akşamları yayınlanacak olan Tozluyaka dizisi adeta kurtlar sofrasına atıldı deniliyor. Pazar günleri çok iddiaları dizilerin başlayacağının yanı sıra Baba dizisin de eş zamanlı yayınlanması Tozluyaka’yı tehlikeye sokacak dedirtiyor.

 

 

Tozluyaka dizisi 28 Ağustos Pazar akşamı itibari ile yeni gününde yayınlanmaya başlayacak. Yeni sezon dizileri henüz başlamaması bu bölümü ya da bir kaç bölümü daha kurtaracak derken, izleyicisi zamanla Tozluyaka dizisinin gününün değişmesi azizliğine uğrayacağından korkuyor.

Tozluyaka dizisi le alakalı yaşanan bu gelişmenin dizi gidişatı için iyi olabileceği de konuşulmakta. Yeni sezonda Pazartesi akşamları çok sancılı geçeceği söyleniyor. Sezonlardır devam eden Yasak Elma’nın ise zaten kemik kitlesinin olduğu gerekçesi ile FOX TV’nin seçimini bu diziden yana yaptığı söyleniyor.

 

 

Tozluyaka yeni gününün ne gibi yan etkileri olacağı merakla bekleniyor. Tabi bu durumun sonucunun sezon dizilerinin başlaması sonrasında kesinleşeceğini sizlere söyleyelim.

FOX TV’nin dizilerinin arkasında durma durumunun bayağı bir sağlam olduğunu biliyoruz. Eminiz ki kanal dizi ile alakalı en doğru kararı vermiştir.

Bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacak Tozluyaka dizisinde Vefa’nın katili kim sorusu sorulmaya devam ediyor.

Tozluyaka yeni bölümünde fragmana bakacak olursak kritik gelişmelerin yaşandığına şahitlik ediyoruz.

Bu akşam yeni gününde yayınlanacak olan dizi, hem yeni gününü test edecek hem de yaşanan olaylar bir dahaki yeni bölümü merakla bekletecek.

Başa dön tuşu