Magazin

Fenomen Sibil Çetinkaya bronz haldeki o paylaşımına yorum ‘Eridik Resmen’

Instagramın Mavi tiksiz fenomeni Sibil Çetinkaya derin dekolteleri ile yaz mevsiminde işinden daha çok konuşuldu.

Plajların artık moda şovuna dönüştüğü son yıllarda radarlara sürekli takılan bir fenomen Sibil Çetinkaya. Gerek giyiminin zenginliği gerekse de çarpıcı renklerin ön planda olduğu güzeller güzeli fenoman Sibil Çetinkaya derin dekolteleri ile çok konuşuluyor.

Vblog eserlerini youtube platformundan 300 bini aşkın takipçisine sunan Sibil Çetinkaya Instagram hesabından da en dekolteli hallerini paylaşıyor.

Yaşadığı aşkları ile gündeme çıkan Sibil Çetinkaya geçtiğimiz gün estetik yaptırdığı itirafında bulundu. Öyle ki geçtiğimiz aylarda açtığı canlı yayında poposunun estetik olmadığını spor ile bu kadar sıkı olduğunu vurgulamıştı.

Estetik değil de kendisine ufak dokunuşlar yaptırdığını açıklayan Sibil Çetinkaya botoks yaptırdığını ancak hiç bıçak altına yatmadığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde kalçasına kadar inen derin dekoltesi ile gündem olan Sibil Çetinkaya Instagram takipçi sayısı 400 bin üzerinde iken birbirinden cesur pozları ise on binlerce beğeni alıyor.

Dergi çekimi için bikinisini açan ve bronz teniyle erkeklerin adeta yüreğini hoplattığı fotoğrafını paylaşan Sibil Çetinkaya’ya yorumlar gecikmemiş ‘Eridik resmen’ yorumları yapılmıştı.

Muhteşem fiziği ve güzelliği ile adından çok bahsettiren vblog’çu olarak bilinen Sibil Çetinkaya göğüs dekoltesi ve minileri ile özellikle de yaz boyunca dikkatleri üzerine topladı.

 

Başa dön tuşu