Magazin

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal’dan bomba itiraf! Başörtüsünü neden çıkardığını söyledi

Sosyal medya paylaşımları ile adından sık sık söz ettiren gelin adayı Hanife Gürdal, son paylaşımı ile yine sosyal medyada gündem oldu. Sık sık paylaşımlar yapan fenomen gelin adayı neden başörtüsünü çıkardığını söyledi. Duyanlar şoke oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Katıldığı evlilik programları ile adını duyuran Hanife Gürdal, kendine uygun eş ararken tesettürlüydü. Programlar bitince fenomen olan Gürdal, tesettürden çıkmış, açık hallerini paylaşmaya başlamıştı. Bu durum takipçileri tarafından oldukça ağır eleştirilmişti. Sosyal medyada verdiği pozları paylaşan Hanife Gürdal paylaşımları ile de sık sık gündem olmaya devam ediyor. Fenomen isim son olarak neden açıldığını itiraf etti.

Neden başörtüsünü çıkardığını itiraf etti

Bir dönem her kanalda bulunan evlilik programlarına katılan Hanife Gürdal, o dönemler kendine uygun eşi bulamadığı için uzun süre programda kendine eş aramış fakat bulamamıştı. Aradığı aşkı bulamayan gelin adayı daha sonra izdivaç programları yayından kaldırılınca bir nevi ortada kaldı. Zuhal Topal’ın sunduğu programda yer alan Gürdal, aradığı aşkı başka yerde buldu. Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal 2019 yılında fotoğrafçısı Kemal Ayvaz ile dünya evine girdi. Bazı dönemler evliliğinde yaşadığı sorunlar yüzünden boşanmanın eşiğine gelen Gürdal, şimdi de sosyal açılma nedeni ile adından söz ettirdi.

Sosyal medya fenomeni olan Hanife Gürdal, takipçilerinin sordukları soruları cevapladı. Bir takipçisi, “Programda kapalıydınız neden açıldınız ki madem açılacaktınız neden kapandınız?” dedi. Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal da “Değişmeyen tek şey değişimdir. Duygu ve düşüncelerimin garantisini kendime bile veremiyorum, geçmişte istediğim çok severek yaptığım bir şeyi bugün istemeyip yapmıyor olmam tamamen insan olmamla alakalı” şeklinde cevap verdi. Fenomen ismin bu açıklaması olay oldu.

Başa dön tuşu