Magazin

Feno Merve Taşkın pizzacıya çıplak kapıyı açmıştı! Şimdi de sadece ucunu kapattı! ya da kapattı sandı! Müzeye konulacak taş gibi yorumları yapıldı

Sosyal medya fenomeni Ebru Taşkın geçtiğimiz dönemde Amsterdam da bir seks müzesinde çektirdiği fotoğrafları ile gündeme oturmuş ‘müstehcenlik’ten de hapis cezasına çarptırılmıştı.  Bir arada youtube de gündemde olan konu siparişini verdiği pizzanın gelmesi sırasında pizzacıyla çırılçıplak karşılaşması gündeme çıkmıştı. Uslu durmayan Merve Taşkın o fotoğraflarına devam ediyor.

Bakireliğini kaybettiğini olaylı bir şekilde açıklayan Merve Taşkın Survivor seçimlerine katıldığını ve Acun ılıcalı tarafından kabul edilmediğini  de iddia etti. Survivor’a ünlü olmak için gündemde olmak için katıldığı yorumlanan Merve Taşkın kabul edilmeyince de tekrar gündeme çıkarak adeta sil baştan soyunmaya başladı.

Yarı çıplak pozları mı dersiniz, bornozuyla paylaşım mı yoksa havuz da popo detayının gözden kaçmadığı paylaşımlarım ı?!

Sosyal medya fenomeni soyunarak mı olunuyor dedirten Merve Taşkın Instagram hesabında bu çıplaklığı takip eden adeta 600 bine yakın takipçi bulunmakta.

Ünlü futbolculardan gizli gizli mesajlar aldığını açıklayan ve bir dönemde Survivor sunucusu ile görüntülene Merve Taşkın sonra merakımdan yaptım dediği bakire değilim açıklaması ile gündemden düşmemekteydi.

Takipçi sayısı göğüsleri ve tangalı pozları ile sağlayan Merve Taşkın fenomen olma yolunda adımlarını sağlam atmaya devam ediyor.

Ülkeyi terk ederken İspanya İbiza adasına tatile giden Merve Taşkın o dönemde de elleri ve kolları ile göğüslerini kapattığı paylaşımı çok konuşulmuştu.

 

Başa dön tuşu