Magazin

Esra Erol’un kardeşi ikizi gibi! Bu kadarda benzerlik olmaz dedirtti! Takipçiler şaşkına döndü!

ATV’de yayınlanan ve büyük ilgi gören Esra Erol’da programının ünlü sunucusu Esra Erol, yaptığı paylaşımıyla büyük ilgi uyandırdı. Bu paylaşım sonrasında çokça yorum da karşımıza çıktı. Bu arada Esra Erol’un kardeşinin onun birebir kopyası olduğuna dair yorumlar da yapıldı!

Esra Erol ve ekibine bol tatil yaradı! Aileler mutlu olmaya devam ediyor

Esra Erol, Bihter Erol’un doğum günü sebebiyle kardeşleriyle bir araya geldi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel sunucunun kardeşi Eda Erol, beraber çekindikleri bir fotoğraf paylaştı. Görenler birbirine çok benzeyen kardeşlerin fotoğrafını beğeni yağmuruna tuttu. Takipçiler, fotoğrafa kardeşlerin ne kadar benzediğini belirten yorumlarda bulundu.

Aradaki Tek Fark…

Eda Erol, doğum günü için paylaştığı fotoğrafla Bihter Erol’un doğum gününü kutladı. Esra Erol ise paylaşıma tepkisiz kalmayarak hemen yorum yaptı. Fotoğrafta Esra Erol’un kardeşleri Bihter Erol ve Eda Erol ile benzerliği görenleri şoke etti. Fotoğrafta giydikleri kıyafetleri de benzeten kardeşler, birbirine olan benzerliği ile büyük ilgi gördü.

40 yaşındaki ünlü sunucunun Bihter Erol’la aşırı benzerliği sosyal medyada yankı uyandırdı. Sosyal medyadan sık sık paylaşım yaparak adından söz ettiren Esra Erol, kardeşleriyle olan fotoğrafıyla da beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Kullanıcılar iki kardeşin sadece göz renginin farklı olduğunu dile getirdi. 35 yaşına giren Bihter Erol’un gözleri mavi! Göz rengi dışında birebir aynı olan kardeşler için kopyala- yapıştır yorumunda bulunuldu.

Aşırı Benzerlik İlgi Gördü…

Uzun süre evlilik programlarıyla gündemden düşmeyen Esra Erol, evlilik programlarının yasaklanmasıyla bir süre yayın hayatına ara vermiş ve ardından yeni bir programa başlamıştı. Şimdilerde ailevi sorunların konu edinildiği realite show programı sunan güzel oyuncunun sosyal medyada 4 milyon takipçisi bulunuyor.

Sosyal medyada yaptığı her paylaşımla gündem olan Esra Erol, kardeşleriyle olan benzerliği ile bir kez daha gündeme geldi. Esra Erol’un benzerliği ile dikkat çeken kardeşi Bihter Erol, kameralardan uzak bir hayat yaşıyor. Kendisine ait bir iş yeri olduğu biliniyor. Aytunç Çaltıllı ile evli olan Bihter Erol, iki çocuk annesi.

Başa dön tuşu