Magazin

Esra Erol’a katılan Fatma ve bebeğinden kötü haber! “Çocuğun sağlık durumu…”

Esra Erol‘un programına katılan %45 engelli olan Fatma geçtiğimiz haftalarda doğum yapmıştı. Hastanede terk edildiği iddia edilen Fatma’nın bebeğinin durumunun kötü olduğu ortaya çıktı. Hastanede 1 hafta yoğun bakımda kalan bebeğin sürekli uyuduğu ve yemek yemediği öğrenildi. Detaylar haberimizin devamında…

Evli bir adam ile yaşayan Fatma Ahmet isimli iki çocuk babası adamdan hamile kalmış ve onunla yaşamaya karar vermişti. Fatma’nın bebeği geçtiğimiz haftalar dünyaya geldi. Esra Erol’un muhabirlerinden olan Caner Toygar’ın yaptığı açıklamalar ise herkesi üzdü. Fatma’nın bebeği iyi durumda değil.

Bebek iyi değil

Fatma Ahmet’in kendisine yaptıklarını anlattıktan bir süre sonra annesi ile evine döndü fakat tekrar evli adama kaçtı. Annesinin yalvararak ısrar etmesine rağmen de dönmedi. Ahmet ile mutlu olduğunu ve kumalığı kabul ettiğini söyledi. Annesinin yuvasını bozduğunu söyleyerek, Ahmet ve ailesi ile yaşamaya devam etti. Daha sonra Esra Erol’un programına bağlanarak konuşan Fatma’nın saçları kısacık kesilmiş, Ahmet ve annesinden şiddet gördüğünü söylemişti. Bütün bunların üzerine hamile olduğunu da açıklayan Fatma annesi ile yaşamak istemediğini hala Ahmet ile kalmak istediğini aktarmıştı. Fatma,  “Evime dönmek istemiyorum. Benim kanamam olduğu için hastaneye gittim. Hastanede kalmam gerekiyordu ama kalmadım. Bebeği düşürmedim. Annem yüzünden yuvam yıkılıyor. Ahmet hapiste ne zaman çıkacağı da belli değil. Ben, kayınvalidem, İbrahim’in iki çocuğuyla yaşıyoruz bu evde. Ben kayınvalidemle çok mutluyum” diyerek orda kalmaya devam etmişti. Bütün bunların üstüne hamile olan Fatma doğum yaptı ve bebekle ilgili haberler iyi değil.

“Hastaneye yatırmak istiyorum”

%45 engelli olan Fatma’nın bir kızı olduğu öğrenildi. Fakat bebeğin durumu çok iyi değil. Yemek yemiyor ve sürekli uyuduğu belirtildi. Doğumdan sonra bir hafta yoğun bakımda kalan minik bebeğin sağlık durumunun kötü olması herkesi üzüyor. Caner Toygar bebek ve Fatma hakkında, “Çocuk bir hafta yoğun bakımda kaldı. Annesi çok ısrar etti Ahmet ile kaldı. Çocuk zor durumda çocuk yemek yemiyor, devamlı uyku halinde Fatma annesinin yanına gitmeyi kabul etmiyor. Ama yine gideceğim ve hastaneye çocuğu yatırmak istiyorum” dedi.

Başa dön tuşu