Magazin

Esra Erol aşk şarabını içmiş! Görenler, duyanlar şaşkına döndü! Böylesi de olamazdı oldu!

Türk televizyonların en başarılı programlarına ev sahipliği yapan Esra Erol son günlerde gündemden düşmüyor. Adından sık sık söz ettiren Esra Erol davranışlarıyla ve tavırlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medyada Esra Erol’un paylaşımlarını görenler ‘’Esra Erol zil zurna sarhoş oldu’’ dedi. Bu haberler sonrasında Esra Erol bir kez daha gündeme geldi!

Programın sezon finaline girmesiyle beraber İnstagram’daki paylaşımlarına uzun bir süre ara veren Esra Erol son paylaşımlarıyla ilgileri üzerine çekmeyi başardı. Ali Özbir’in yorumları da bu süreçte son derece dikkatleri üzerine çekerek sosyal medya büyük bir taktir toplamayı başardı. Eşi ve çocuklarıyla 12+5 yıllık evlilik videosu paylaşan Esra Erol’un videosu 1 dakika içinde milyonlarca beğeniye ulaştı.

2010 Yılından Beri!

Esra Erol tarafından yapılan açıklamalarda ‘’ Ailesiyle çok mutlu olduğunu ve iyi ki Ali Özbir ile evlendiğini’’ dile getirdi. 2010 yılında eşi Ali Özbir ile dünya evine giren Esra Erol o günden beridir paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Başarılı ve güzel isim güzelliğiyle de ön plana çıkmaya devam ediyor.

Cesur tatil pozları paylaşan güzel isim genç kızlara adeta taş çıkartıyor. Ünlü sunucunun paylaşımlarının ardından hayranları ‘’kör kütük aşık olmuş’’ tarzında yorumlar yaptı. Bu yorumların hepsine beğeniyle karşılık veren Esra Erol yeni sezona hazır olduğunu dile getirdi. Paylaşımlar neticesinde beğeni ve yorumların da sayısında ciddi oranda bir artış yaşanıldığı gözlendi!

Beğeni ve Yorum Yağmuru

Sosyal medya üzerinden sık sık hayranlarıyla canlı yayınlarda bir araya gelen Esra Erol sürekli olarak ilgileri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı sunucunun sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarına sürekli olarak beğeniler yağıyor. Beğeni yağmuruna tutulan başarılı sunucu aile pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ailesiyle bir arada paylaştığı pozlarını hayranlarının beğenisine sunan Esra Erol’un aile pozuna ve videosu dakikalar içinde binlerce beğeni geldi. Binlerce beğeninin yanında Esra Erol’a birçok yorumda yağdı.

Başa dön tuşu