Magazin

Eski Survivor yarışmacısı olan Berna Canbelek’i bir de şimdi görün bakalım! Bu Berna ise yarışmadaki kimdi!

Survivor yarışmasına uzun yıllardır damga vuran isimlerden birisi de Berna Canbelek olmuştur. Güzel isim son zamanlarda sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla gündem olmaya devam ediyor. Güzel ve etkileyici pozlar vererek hayranlarının iştahını kabartan Berna Canbelek yeni pozuyla beğenileri üzerine çekmeyi başardı.

Berna birçok kişi tarafından sosyal medya dünyasında yakından takip edilen bir isim olarak ön plana çıkıyor. Başarılı ve güzel fotoğraflar vererek ününü artıran yıldız isim her geçen gün daha fazla ilgi odağı olmayı başarıyor. Yaşanılan bu son gelişmeler Berna Canbelek’in bir kez daha gündeme gelmesine neden oldu.

Beğeni Yağmuruna Tutuldu!

Son günlerde paylaşmış olduğu fotoğraflarla beğeni yağmuruna tutulan yıldız isim adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. 2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan ünlü isim 2015 yılında Survivor’a katılmıştı. Adadaki sakin ve doğal tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Berna paylaşmış olduğu fotoğraflarla son günlerde gündemden düşmüyor.

Paylaşılan fotoğraflar Berna’nın güzelliğini ortaya koyarak hayranlarının ilgisini çekiyor. Özellikle Berna Canbelek’in son pozu beğeni yağmuruna tutularak hayranlarının ilgisini kazandı. Böylece özellikle sosyal medyada etkili bir şekilde gündeme gelen Berna Canbelek’in yakın zamanda farklı projelerle de karşımıza çıkacağı ifade edilmeye başlandı!

Farklı Projelerde Rol Almak İstiyor!

Güzel isim tekrardan Survivor deneyimi yaşamak istediğini de belirtti. Böylelikle yakın bir zaman dilimi içinde gelecek sezonlarda Berna Canbelek’i tekrar Survivor arenasında görebilme avantajına erişebileceğiz. Berna Canbelek ayrıca diziler ve filmlerde oynamak istediğini dile getirdi. Güzel isim kendine has tavırlarıyla ve üslubuyla her daim dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Survivor günlerini kendisi için en güzel günler olduğunu belirten Berna Can Belek yeni projelerle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sinema ve sanat sektörüne girmek istediğini belirten Berna Can Belek gelecek sezon için birkaç tane dizi teklifi aldığını belirtti. Güzel isim fiziğiyle, güler yüzlü tavırlarıyla ve kendine has doğasıyla hayranlarının beğenisini kazanmayı başarıyor. Berna Canbelek’i gelecek günlerde birçok farklı dizide ve sinema filminde izleyebilme olanağına kavuşabilirsiniz.

 

Başa dön tuşu