Magazin

Eşinin ölümüyle dünyası yıkılmıştı! Özgü Namal’ın son hali hayranlarını şoke etti

2 yıl önce eşini kalp krizi sonucu kaybeden Özgü Namal,  bir süre önce bitik bir halde görüntülenmişti. Zor günler geçiren ünlü oyuncu bir mekanda görüntülendi. Kendini toplamaya başlayan Namal’ın gülen yüzü gözden kaçmadı. Detaylar haberimizin devamında…

Özgü Namal, Ahmet Serdar Oral 2014 yılında dünya evine girmiş ve bu evlilikten iki çocuğu olmuştu. Ünlü oyuncu 2 yıl önce eşini kalp krizi yüzünden aniden kaybetti. Zor günler geçiren Özgü Namal, gözler uzak bir hayat yaşamaya başladı. Son dönemlerde objektiflere yansımaya başlayan Namal’ın son hali gözlerden kaçmadı.

Artık yüzü gülüyor

Zor zamanları geride bırakmaya başlayan Özgü Namal, Etilerde bir mekanda görüntülendi. Mekan çıkışı gülen yüzü ise dikkatlerden kaçmadı. Muhabirlerin, “Özgü Hanım nasılsınız? Ekranlara dönmeyi düşünüyor musunuz? Var mı yakın zamanda bir projeniz?” sorularına Özgü Namal, gülümseyerek “Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Sağ olun” dedi ve oradan uzaklaştı. Gülerek cevap vermesi ve kendini biraz daha toplamış olması ise hayranlarını sevindirdi. Ekranların sevilen isimlerinden olan Özgü Namal’ı tekrar bir projede görmek isten birçok hayranı var.

Başa dön tuşu