Magazin

Emine Ün eşinin ensest ilişkisi vardı! Unutuldu ama güzelliği tablolara kanvas olacak

İbrahim Erkal’ın filminin Canısı’sı sonrasında da Emre Kınay’ın candostu olmuş güzeller güzeli Emine Ün. Aradan geçen zaman deniz gözlü Emine Ün’ü hiç değiştirmedi. Adeta küllerinden doğan Emine ÜN ben ölmedim buradayım dedirten doğal güzelliği ile gündemdeydi.

2012 senesinde hayatının hatasını yaptığını söyleyen Emine Ün Tolga Karakaş ile evlenmişti. O dönem gündemde olmayan Emine Ün, eşinin kardeşi Mine Ün ile olan ilişkisi sonrasında tekrardan gündeme çıktı. Hele ki o dönemler adeta çöküşe geçtiği gözler önüne serilen Emine Ün, geçtiğimiz günlerde ben buradayım dedi ve o güzel mi güzel anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Emine Ün geçtiğimiz sene içinde eşinden boşanması akabinde ortaya türlü türlü iddialar atıldı. Emine Ün’ün eski eşi baldızı ile birlikte olduğu ve hatta bunu Emine Ün ile evliyken yaşadıkları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Emine Ün’ün eşi kendisini kardeşi Mine Ün ile aldatmıştı

Bu iddialar sonrasında sineye çekilen Emine Ün’ün avukatından açıklama gelmiş ‘Emine Ün’ün eşi hakkında özel hayatı ile alakalı bilgisi yoktur’ demişti.

Öyle ki ortaya atılan iddialarda Emine Ün’ün kardeşi Mine Ün boşanma akabinde Tolga Karakaş’ın evine yerleştiği iddiaları mevcuttu.

İş ortaklığının olduğu iddiaları sonrasında aralarında yakınlık başladığı iddiaları varken, iki kardeşin de hiç bir ortamda görünmemesi bu iddiaları doğrular nitelikteydi.

Emine Ün kendine geldi

Geçtiğimiz gün Emine Ün o doğal güzelliği ile gündeme çıktı. Senelerin kendişsinden hiç birşey almadığı hatta daha da güzelleştiği gözler önüne serilen Emine Ün, kızı Duru Kınay ile birlikte fotoğrafını paylaşınca herkes anasına bak kızını al derken Duru’nun annesine olan benzerliği de gözlerden kaçmadı.

 

Başa dön tuşu