Magazin

Yeni başlayacak diziler 2022, Ben Bu Cihana Sığmazsam, Bir Küçük Gün Işığı, Tuzak.. Hangisi kaç bölüm sürecek?

Eylül ayının gelmesi ile birlikte dizi ler konusu merakla araştırılıyor. öyle ki geçtiğimiz sezondan kalma diziler, Yaz dizileri derken yeni sezonda yeni başlayacak diziler de merakla araştırılıyor

Ben Bu Cihana Sığmazsam, Bir Küçük Gün Işığı, Tuzak, Hicran… Bu sezon yeni başlayacak diziler arasında sadece bir kaçı olacak.

Biz en çok araştırılan Yeni sezonda yeni başlayacak diziler arasından en çok merak edilen dizileri kaleme alacağız.

Geçtiğimiz gün çekimlerinin başladığını öğrendiğimiz Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi bildiğiniz üzere Oktay Kaynarca ve Pelin Akil’in başrollerinde oynadığı EDHO dizisi gibi devlet bekası adına çalışan kişilerden oluşan bir grubun yaşadığı hayatı ele alacak.

Ailesinin hayatta kalabilmesi adına öldü olarak gösterilen Cezayir Türk’ün Sil Baştan başladığı hayatını anlatacağı dizide ilk kareler çok merakla araştırılırken; Ebru Özka,n Oktay Kaynarca, Pelin Aki,l Ali seçkiner, Erkan Sever gibi önemli İsimlerde Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinde yer alıyor.

Yeni başlayacak diziler araştırmamız devam ediyor. Özellikle de aksiyon ve macera sever kitlenin merakla beklediği dizi Özellikle de tutkulu aşk ve derin devlet ilişkisini anlatacak ve Eylül ayında vizyona girmesi beklenilen Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi sonrasında yine ATV’nin yeni sezon için hazırlığına başladığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi de araştırılıyor.

Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrollerinde oynayacağı ve İtalya’da çekimlerinin başladığını öğrendiğimiz Bir Küçük Gün Işığı dizisi ekibi Türkiye’ye taşındı. Özellikle de Kadın dizisi sonrasında yaptığı çıkış ile çok konuşulan geçtiğimiz sezonda Mahkum dizisinde oynadığı karakterle oyunculuğunu kanıtlayan Seray Kaya, başrol olmaya hak ettiği dizi Bir Küçük Gün Işığı dizisinde en son Yasak Elma dizisinden ayrılan Berk Oktay ile birlikte olacak

Oyuncularının başarısının yanında hikayenin de çekici olması durumunda devam edecek olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi Eylül ayında başlayacak

Yeni başlayacak diziler merakla araştırılıyor Diziler konusunda bir adım önde olmaya devam eden TV8 ekranlarında Hicran dizisinin yanı sıra senaryosunun Eylem Can Polat tarafından yazıldığı Tuzak dizisi de ekranlarda olacak. Oyuncu kadrosunun şekillendiği Tuzak dizisi Ağustos ayının sonunda başlayacağı açıklanırken, dizinin açıklanan ilk oyuncuları arasında Yasak elma’dan sonra Mahkum dizisinde bizlerle birlikte olan Talat Bulut ve Kaderimin Oyunu dizisinde sonra başrol olarak da Akın Akınözü yer alacak.

Dizide Akın Akın özüne Partner olarak ise Emanet dizisi ile yollarını ayıran Sıla Türkoğlu’nun olacağı söyleniyor. Konusuna bakılacak olursa Tuzak dizisinde İstanbul’da yaşayan bir iş adamı ve güzelliğiyle dikkat çeken bir kadının ilişkisi ve avukatın da bu ilişkiye dahil olması anlatılacağı Tuzak Ekim ayında izleyici ile buluşacak.

O kadar çok sezon dizisi varken, yaz dizilerinin de bir kaçının devam edeceği sonrasında da yeni başlayacak diziler…. Bakalım hangileri anlaşarak yola devam edecek?

Başa dön tuşu