Magazin

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar geri dönüyor! Müjdeli paylaşım geldi

Kanal D ekranlarının sevilen dizi Arka Sokaklar yeni sezon için start verdi. Televizyon dünyasının en uzak soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar izleyici ile buluşmak için beklenen haberi verdi. 17. sezonu ile izleyici ile buluşacak olan efsane dizi merakla bekleniyor. Detaylar haberimizin devamında…

16 sezon ile uzun yıllardır ekranlarda yerini alan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Aka Sokaklar yeni bölümlerin yayınlanacağını resmi hesabından duyurdu. Ekranların en uzun soluklu dizisi olarak tarihe geçen fenomen yapım yeni oyuncuları ile de heyecanlandırıyor.

Efsane dizi geri dönüyor

Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı fenomen dizinin 17. sezonu merakla bekleniyordu. Konusu ve karakterleri ile yıllardır ilgi ile izlenen Arka Sokaklar bu sezonda izleyici ile buluşacak. Arka Sokaklar’a 5 yeni oyuncu dahil oldu. Bu sezon yaşanacakları heyecanla bekleyen izleyici ise Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un dizide yer almamasını kabul edemiyor. Çoğu izleyici “Mesut Komiser yoksa artık izlenmez” şeklinde yorumlar yapıyor. 633. bölümü ile Arka Sokaklar bu Cuma ekranlara geri dönüyor. Zafer Ergin, “Bu hayatta yaşamak da ölmek de ekip işidir. Kanal D’deyiz.” diyerek müjdeyi verdi.

Başa dön tuşu