Magazin

Ece Ronay’ı taciz etmekle zorlanan Mali apar topar getirildi! Nedeni ise…

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’e zorla getirilme kararı çıkarıldı. Erbil klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik oldu. 8 yıl 10 ay hapsi istenen Mehmet Ali Erbil hakkında bugün zorla getirilme kararı çıkarıldı. Detaylar haberimizin devamında…

Sosyal medya fenomeni olan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’i kendisini sosyal medyadan taciz ettiği iddiası ile dava açmıştı. Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay’ın davası devam ederken, Mali duruşmalara katılmadığı için hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı.

Zorla getirme kararı

Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada taraf avukatları hazır olarak bulundu. Mehmet Ali Erbil’in avukatı müvekkilinin sabah geçirdiği rahatsızlık nedeni ile duruşmaya katılamadığını iletirken, müşteki Ece Ronay Bilir de duruşmaya katılmadı. Mehmet Ali Erbil avukatının herhangi bir belge sunmaması yüzünden Mali hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı.

Mehmet Ali Erbil kardeşi Mustafa Erbil, “Kardeşim Mehmet Ali’nin davet aldığını duydum. Nasıl gideceğini sordum. Şoförle git, çok uzak yer, tek başına gitme dedim. Karşı taraf, ‘tek gel’ deyince de ‘gitme’ dedim, oradan ayrıldım. Benim konuyla ilgili başka bir bilgim veya görgüm yoktur. Konuşmaları Mehmet Ali Bey telefon görüşmesi sonrası asistanına, ‘Beni çağırıyorlar, gitsem mi gitmesem mi’ diye sorması üzerine duydum dedi. Konuşmaları nasıl duyduğumu hatırlamıyorum” diyerek Mali hakkında tanıklık yaptı.

Yine Mali’nin tanıklarından olan asistanı Nuray Kaya, “Hanımefendi, Mehmet Ali Erbil’e Instagram üzerinden ulaşarak, klipte oynaması için teklif götürdü. Mehmet Ali Erbil teklifi kabul etti. İlk klip çekildi. İkinci klibin çekiminin bitmesiyle ekip olarak yemeğe davet ettiler. Sonra vazgeçtiler. Hanımefendi, Mehmet Ali Erbil’in tek başına gelmesini istedi. Ben ‘tek başınıza gitmeyin’ dedim. Hanımefendi ‘asistanınızı getirmeyin’ dedi. Ben de ‘istiyorsa kendisi gelsin kahveye’ dedim. Sanık ile aynı odada kalırım. Gece sanık, şikayetçinin kendisini çağırdığını, uygunsuz fotoğraf attığını söyledi. Ben de telefonu aldım, ‘Çok istiyorsan sen gel, bu gece koynumda yat’ diye mesaj attım. Birkaç uygunsuz fotoğraf daha yolladı. Ertesi gün ise mesajları ifşa etti” dedi. Hakimin “Bu akşam sizin yanınızda uyumak istiyorum” şeklindeki mesajı kimin yazdığını sorması üzerine Kaya, “Bu mesajı ben yazdım. ‘Mehmet Ali Bey öyle bir mesaj yaz’ dedi, ben de yazdım. Mesaj yazmamı sanık talep etti” dedi.

Başa dön tuşu