Magazin

Ebru Gündeş’in yeni kocası Reza Zarrab’ı aratmadı! 2. vatan haini vakası denildi

Ebru Gündeş’in geçtiğimiz haftalarda kısa süreli iş adamı sevgilisi ile evlendiği gündeme bomba gibi düşmüş hatta ikili beraberken eşinin başka bir kadın ile de yaşadığı söylenmişti.

İlişkilerini gözler önünde yaşamayı sevmese de tercihleri gereği hep göz önünde olan usta sanatçı Ebru Gündeş’in eşi ile alakalı şu sıralar bir çok iddia ortaya atılırken, çift hala daha sessiziliğini koruyor.

2010 senesinde Reza Zarrab ile sessiz sedasız evlenen Ebru Gündeş, aradan geçen yıllar sonrasında ortaya atılan ihanet sebebiyle boşanmıştı. Sonra bir süredir birlikte olduğu iş adamı Rassan Khoshnaw ile dünya evine girdiği açıklanan Ebru Gündeş’in eşi hakkında ülkeyi ayağa kaldıracak açıklamalar geçtiğimiz gün gündeme çıktı.

Kendisinden 19 yaş küçük olan Rassan Khoshnaw’ın vatan hainliği ile suçlaması geçtiğimiz gün sosyal mecralarda konuşuldu.

Ebru Gündeş, eşi Rassan Khoshnaw sebebiyle şu sıralar eleştiri oklarının hedefinde olduğu iddia ediliyor. Öyle ki Rassan Khoshnaw ‘ın sitesinde Kürdistan bölgesinin tabiri çok dikkat çekerken, özellikle de vatan haini yorumları çok yapılıyor.

Geçtiğimiz aylarda Ebru Gündeş sevgilisi Rassan Khoshnaw ile resmini paylaşmış ve mutluluğu da gözlerinden okunmaktaydı. Sonrasında evlenip kızını da alıp Dubai’ye yerleşeceği söylenen Ebru Gündeş taraflarında sular henüz durulmuş değil.

Ancak Ebru Gündeş’in eşinin Gündeş ile sevgiliyken Bahar Candan’ı hamile bıraktığı iddiaları mevcut iken taraflar bunu kabul etmemişti. Ancak Rassan Khoshnaw tarafından Bahar Candan’a gönderilen milyonlarca liranın belgelerine ulaşılmıştı.

Bu haberler sonrasında Rassan Khoshnaw ‘ın eşi Ebru Gündeş’ten veto yediği iddiaları mevcut iken iş adamı hakkında şok bir suçlama geçtiğimiz gün yapıldı.

Şu sıralar Ebru Gündeş ikinci kere vatan hainini gitti buldu dedirten yorumlara sessiz kalırken, gözler çok sevilen sanatçıya açıklama yapması için çevrilmiş bulunmakta

 

Başa dön tuşu