Magazin

Ebru Gündeş Dubai’deki 15 milyonluk evi için pılını pırtını topladı! Gidiyor! Sahnelere de veda edecek

Ebru Gündeş ha evleniyor ha evlendi ha sevgili ha gitti derken 47 yaşındaki ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in kendinden 20 yaş küçük takipçisi ile birlikte olduğu kesinleşirken, 1.8 milyonluk evlilik teklifi de şu sıralar gündemde.

Ebru Gündeş özel hayatı ile hiç bira zaman gündemde olmak istemeyen usta isimlerden olurken, teknoloji çağında hiç birşey maalesef ki gizli kalmıyor.

Ebru Gündeş ve sevgilisi Rassan Khoshnaw mutlu birlikteliğine devam ederken ortaya atılan iddialarda sevgilisi Ebru Gündeş ile beraberken Candan kardeşlerden Bahar Candan ile de o dönem birlikte olduğu ve Gündeş’i tercih ettiği iddiaları dolanırken, Candan’ın da kürtaj olduğu ve bunun için de Rassan Khoshnaw’nun milyonlarca lira Candan’a transfer ettiği konuşuluyor.

Ancak Ebru Gündeş’in şu sıralar çok farklı heyecanlarının olduğu söyleniyor. 15 milyon değerinde bir ev ve 18 milyon değerinde bir uçak ile Ebru Gündeş’in adeta başı dönüyor yorumları yapılıyor.

Mayıs ayında gündeme çıkan haberlerde Ebru Gündeş’in Rassan Khoshnaw  ile birlikteliği olduğu ve evlenme teklifini de gözyaşları içinde kabul ettiği nereden biliniyorsa magazin kulislerinde konuşuluyor.
Ebru Gündeş 2021 senesinde 11 yıllık eşi Reza Zarrab’tan ayrılması akabinde aşka küsmemiş ve uzunca bir zamandır peşinden koşan hayranına daha fazla karşı koyamadığı konuşuyor.
Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw iddialara göre uzunca bir zamandır Ebru Gündeş’in peşindeydi ve her programını en önlerden izleyip takip etmekteydi .
Rassan Khoshnaw ‘ın Ebru Gündeş’e takıntılı aşık olduğu söylenirken, pahalı hediyeler ile de kendisini kandırdığı iddia ediliyor. En son Ebru Gündeş’in kızını da alıp Dubai’ye yerleşeceği söylenirken, ünlü iş insanı sevgilisi pahalı otomobiller ile her an sosyal medyada paylaşım yapıyor.
Ebru Gündeş’in ayaklarını yerden kesen sevgilisinin Ebru Gündeş’in oturduğu villanın yanına taşındığı ve her an dip dibe olmak istediği de gelen iddialar arasında.
Öte yandan geceliği 25 bin dolar olan Kral dairesini kiraladığı söylenen ve bir süredir sık sık Dubai gidip gelen Ebru Gündeş evlenince tamamen buraya yerleşecek
Ebru Gündeş’in artık Cahide’de sahneye çıkmasına izin verdiği iddia edilen Ebru Gündeş’in artık ekstra işlere gitmeyeceği söylenirken, 15 milyon değerinde Dubai de bir evde oturacakları ve kendisine de 19 milyon değerinde bir uçak tahsis ettiği de duyumlanan iddialar arasında.

Başa dön tuşu