Magazin

Ebrar Karakurt tuvalete girdi ve ‘Kız mıyım, Erkek miyim’ EE bu kadar da açılıp saçınılmaz ki dedirtti

Ebrar Karakurt’ta sosyal medya da fenomen haline gelen isimlerden oldu. Öyle ki Milli Voleybolcumuz Ebrar Karakurt sevgilisi İmge’den ayrıldıktan sonra kendini adeta TikTok’a vurduğu konuşuluyor. Bir de TikTok’ta paylaştığı kendince komik ama izleyenlerce pek de açık sözlü bir davranış olarak algılanan o kareler şu sıralar çok konuşuluyor.

Milli Voleybolcumuz İtalya A takımında kariyerine devam ederken, zaman zaman cinsel yönelimi ile de çok konuşuluyor.  Başarısı ile ülkemizin sayılı voleybolcularından olan Ebrar Karakurt’un Kız Mıyım Erkek miyim sorusu takipçilerini şok etti

Geçtiğimiz aylarda eski resimleri ifşa edilen Ebrar Karakurt’un güzel mi güzel bir kız çocuğu olduğu dönemlerdeki hali çok beğenilirken, o fotoğraftaki kişinin de şimdilerdeki yakın arkadaşı Zehra olduğunu açıkladı.

Aralarında aşk dedikoduları çıkmasına ise sinirlenen Ebrar Karakurt, o dönemden beri devam eden dostluk yorumunu yaptı.

Sosyal medyanın günümüzde hayatımızda olması ne kadar iyi bilinmez yediğimiz, içtiğimiz en özelimize kadar içimize sızmış bir ajan olarak da yorumlayabiliriz. Ancak bu durumu kendi lehine çevirenler de var tabi. Sosyal medyanın en aktif isimlerinden Ebrar Karakurt. Başarılı sporculuğunun yanı sıra özel hayatı ile de çok konuşulan Voleybolcu, cinsel tercihlerinin de farklı olması sebebiyle ilk zamanlarda büyük tepkiler toplamıştı.

‘Ayım, Yıldızım, Güneşim’ yorumu ile bayan sevgilisini paylaşan Ebrar Karakurt sosyal medyadan linç yemişti, ancak ne yaptığı bizi ilgilendirmez diyen taraf da Ebrar Karakurt’ın arkasında sağasağlam durmuştu.

O dönemlerde ayrılık haberleri sonrasında yurt dışına çıkan Ebrar Karakurt, ayrılık acısı çektiği söyleniyordu. Pembe saçlı dev Ebrar Karakurt kendini TİkTok’a vermiş olacak ki birbirinden ilginç kendisi ile alakalı videolarını paylaşıyordu.

Ên son Ebrar Karakurt’un TİkTok hesabından yaptığı cinsiyet paylaşımı adeta şok etkisi yarattı.

Tuvalete giren Ebrar Karakurt, bayan mıyım erkek miyim? diye sorduğu bir video paylaştı.

Ancak bu durum bu kere hiç de hoş karşılanmazken, videonun devamında ise bayanlar tuvaletine girdiği için kafasına çanta yediği günlerinde olduğunu söyledi.

Yaptığı paylaşım ile gündeme bir an da oturan Ebrar Karakurt yine spordaki başarısının dışında özel hayatı ile gündeme çıkmış oldu.

 

Başa dön tuşu