Magazin

Duygu Özaslan gaza geldi! Kendine kilolu diyenlere o fotoğrafını gösterdi ağızlar açık kaldı Herkes bu kadar soyunma dedi

Youtube fenomeni olarak tün ülkenin dilinde dolanan isim Duygu Özaslan sosyal medya paylaşımı ile adından çok bahsettiriyor. Yaz tatili sebebiyle deniz ve kumun ışıltısına kapılan Duygu Özaslan öyle bir fotoğraf paylaştı ki herkes bu kadar da soyunulmaz ki dedi.

Geçtiğimiz aylarda ünlü basketbolcu Can Mutaf ile evlenen Duygu Özaslan sere serpe uzadığı sahilde her yeri belli fotoğrafını takipçisine sundu.

 

 

Güzel olduğu kadar kendine güveni ile de adından bahsettiren youtube fenomeni Duygu Özaslan sosyal medya da en çok konuşulan fenomen isimlerden biri olmakta.

Bunu da paylaşımları ile sağlamakta. Özellikle de en son sutyensiz fotoğraf paylaşması göğüslerinin neredeyse gözükmesi  içleri gıdıklarken, hayranları ise kendisine olan güvenine hayran kaldı.

 

 

Kimi yorumlarda ne yaptın sen Duygu dedirten pozlara şahitlik ettiren Duygu Özaslan youtube üzerinden çektiği makyaj videoları ile yüzbinlere ulaşan izleyici kitlesine hakim.

Youtube’u oldukça aktif kullanan isim, Instagram’da da kendini takipçisine zaman zaman sunmakta. O bikinili pozları ve en son ki neredeyse göğüslerinin görüleceği pozları konuşulan ve gündeme çıkmasını sağlayan Duygu Özaslan, sevenlerinin gönlünü fethediyor.

 

 

Geçtiğimiz günlerde de leopar desenli bikinisi ile çok konuşulan Duygu Özaslan özellikle de geçtiğimiz kış başında fazla kilolarıyla çok konuşulmaktaydı. Yaza fit bir beden ile giren Damla Özaslan sevenlerinin özellikle de erkeklerin yüreğini hop hop hoplatıyor.

1991 yılı doğumlu olan Duygu Özaslan, İstanbul Üniversitesi’ndeki eğitimini yarıda bıraktı. Youtube de makyaj videosu çeken Duygu Özaslan bu sayede milyonu geçen takipçi sayısına ulaştı.

Yaptığı paylaşımları bir dönem çok konuşulan ve türlü türlü tepkiler alması sonrasında nervoza hastalığı olduğunu açıklamıştı.

Yaza fit olarak girmek adına rejim yapan ünlü youtuber, şu sıralar fiziğiyle herkesin gönlünde taht kuruyor

Başa dön tuşu