Magazin

Duy Beni final videosu çekildi! Oyuncular veda etti! Bu akşam olan oldu

Youtube’da geçtiğimiz gün çok izlenen Duy Beni veda videosu sonrasında ortalıklarda dolanan Duy Beni final yapacak kesinleşti iddiaları tekrar ortaya atılmakta. Resmi bir açıklama gelmese de içerden bir ismin bu bilgiyi sızdırdığı söyleniyor.

Yaz dizisi olarak başlayan Duy Beni dizisi ilk bölümünde reytinglerinde istenilen başarıya ulaşamasa da bir sonraki bölümünde yayınlanan bir sahne sonrasında bir anda yüzde yüz başarıya ulaşmıştı. Yaz dizileri arasında neredeyse ekranların en çok izlenilen dizileri arasında yer aldı.

Duy Beni Ekim’in okul arkadaşları tarafından soyulması izleyici ve gizli eleştirmenlerinin eleştiri oklarında olduğu bilinse de bu sahnenin dizinin reytinglerini yükseldiği de aşikar ortadaydı. Duy Beni dizisinin Ekim sahnesi sonrasında ciddi oranda izlenme oranı artmıştı.

Ancak Duy Beni dizisi son dönemlerde en fazla 3 oranında reytingler almakta ve bu reyting oranı da Star Tv’ye yetmeyeceği  aşikar ortada. Sezon dizilerinin başlaması sonrasında reytingleri azalacağı tahmin edilen Duy Beni dizisi final yapacağı söyleniyor

Ancak Duy Beni dizisinin final iddiaları sosyal medyada çok konuşulsa da henüz Resmi bir açıklama yapılmamış görünüyor. Duy Beni dizisi 15 Eylül Akşamı 11. bölüm ekranlarda olurken herkes Star TV ile Duy Beni yapımcılarının alınan devam kararını Feshedecekler mi sorunun yanıtını merakla bekliyor.

Oldukça başarılı oyuncu kadrosu ile yayın hayatına büyük Ümitler ile başlayan Duy Beni dizisindeki erken final tehditi sonrasında dizide çok büyük yeniliklerin yapıldığı ve buna da ilk iş olarak iki oyuncunun ayrılması sonrasında bomba oyuncuların dahil olacağı bilgisi idi.

Özellikle de gençlerin etkileneceği düşüncesi ile RTÜK’e sürekli olarak şikayet edilen Duy Beni dizisi Henüz bir ceza almadı. Ancak dizinin Star TV kanalı ile devam kararı alması sonrasında RTÜK tarafından final yapılma ihtimali de mevcut

Yarın sabah Duy Beni dizisi reytinglerinin açıklanması sonrasında yeni sezon dizileri karşısında ne kadar ayakta durabileceği de belirlenecektir.

Başa dön tuşu