Magazin

Duy Beni final diyorlardı! Ancak o başrol oyuncusu gidince her şey güllük gülistanlık olacak

Duy Beni dizisi final mi yapacak? Duy Beni dizisi ne zaman final yapacak soruları RTÜK tarafından yakın metrajda olduğunun açıklanması ve binlerce şikayet sonrasında merakla sorulmaya başlanmıştı.

Ancak Duy Beni dizisi ile alakalı gün gün ortaya yeni iddialar atılıyor. Şimdi de Duy Beni dizisi başrol oyuncusunun hikayesi bittiği ve diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Peki Duy Beni dizisinde hikayesinin bitmesi sonrası diziden ayrılacak isim kim? Duy Beni dizisine veda eden oyuncu kim olacak?

Sadece iddia çerçevesinde yayınlanan ama herkesin merakta kaldığı sorunun yanıtını bulmaya çalışacağız.

Yaz dizisi olarak yayınlanmaya başladığından beri çok konuşulan Duy Beni dizisi zorba sahnelerinin yerini güllük gülistanlık anlar almazsa yayından kaldırılacağı tehditleri ile yoluna devam ederken, ortaya dizinin başrol oyuncusu Rabia Öztürk’ün diziden ayrılacağı ve dizide de daha sakin bir hayat sürüleceği iddia ediliyor.

Duy Beni Ekim karakterinin diziden ayrılacağı konuşulurken, nedeni ise merakla soruluyor.

Duy Beni dizisinin başrol karakteri Ekim yani Rabia Öztürk’ün diziden ayrılacağı konusu henüz netlik kazanmasa da performansı ile çok sevilen isimin diziden ayrılmaması için sevenleri senaristleri yorum yağmuruna tuttu.

Kariyerinin adeta zirvesini yaşayan Rabia Öztürk’ün diziden ayrılmasının kabullenilemez olduğu söyleniyor. Gözler açıklama yapması için ünlü oyuncuya çevrildi.

Duy Beni Ekim ayrılacak mı? Sadece kulislerde iddia çerçevesinde yayınladığımız haberimizde Rabia Öztürk’ün oynadığı Ekim karakterinin dizide öleceği bile söyleniyor.

Duy Beni dizisi final kararından kendini kurtarıp yoluna devam ederse ilerleyen bölümlerde Rabia Öztürk’ün akıbeti ne olacak göreceğiz.

 

Başa dön tuşu