Magazin

Duy Beni Ekim’e yeni damat geliyor! Miro Gerede Erkaya Kanat’ı çıldırtacak

Duy Beni dizisinden 2 önemli öğretmen karakterinin ayrılması sonrasında diziye yeni bir kan geleceği ve finalden kurtaracağı da söyleniyor. Ünlü isim Bennu Gerede’nin oğlu Miro Gerede Erkaya Duy Beni dizisine transfer oluyor.

Şu sıralar sadece Twitter gündeminde ortalıklarda dolanan iddialarda Duy Beni dizisinin kan kaybetmeye başladığı ve bir dikkat çeken isim ile anlaşma yoluna gittiği söylenirken bu ismin de Miro Gerede Erkaya olduğu iddia ediliyor.

Miro Gerede Erkaya Duy Beni dizisinde henüz karakteri kesinleşmese de Duy Benii Ekim ile yakınlaşacağı söyleniyor.

Hakkında ortaya atılan final iddialarının aksine Perşembe akşamı gibi zorlu mücadelenin yaşandığı gecede yayınlanan ve henüz gün değişikliğine gitmeyip küllerinden doğmaya yemin etmiş dizi  Duy beni’de Miro Gerede Erkaya geleceği iddia çerçevesinde söylense de ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyerek paylaşımını yapıyoruz

Peki Duy Beni dizisinde Miro Gerede Erkaya nasıl bir karakter olacak.

Okula yeni gelecek bir öğrenci olacağı iddia edilen Miro Gerede Erkaya’nın oynayacağı karakteri Ekim ile yakınlaşacağı söylenirken, Ekim ile yakınlaşmasını kaldırmayarak, yeni sevgili adayını ortadan kaldırmak için her yolu deneyecek olan bir Kanat’ı göreceğimiz de söyleniyor.

Duy beni dizisi Her Perşembe akşamı dizi saati olan 20.00 itibari ile Star TV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor.

 

Başa dön tuşu