Magazin

Duy Beni dizisinin Ekim’i ünlü rapci ile yakalandı! Kameraları görünce eli ayağı birbirine girdi

Star TV’nin sevilen dizisi Duy Beni’nin Ekim’i Rabia Soytürk geçtiğimiz akşam ünlü rapci ile yakalandı. Dizide canlandırdığı Ekim karakteri ile büyük ilgi gören genç oyuncu kameralara yakalanınca panikledi. Çift basın mensuplarını görünce “Olay yok” diyerek geçiştirdi.

Yeniköy de bir mekanda pizza yerken görüntülenen ünlü oyuncu kameraları karşısında görünce şaşkına döndü. Rabia Soytürk geçtiğimiz akşam son zamanlarda şarkıları ile birçok kişinin dinlediği Sefo ile beraber görüntülendi. Arabaya binerek uzaklaşan ikili panikledi.

Kameraları görünce ne yapacağını şaşırdı

Star TV’de yayınlanmaya başlayan Duy Beni dizisi ile adını duyuran Rabia Soytürk  ”Bilmem Mi?” ve “Isabelle” gibi şarkıları ile herkesin diline dolanan isimlerden  Sefo ile birlikte yakalandı. İkili Yeniköy’de bir mekanda yemek yerken basın mensuplarına yakalandı. Ekim karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Rabia Soytürk kameraları görünce panikledi. Şaşkınlığı ve tedirginliği yüzüne yansıyan başarılı oyuncunun o hali kameralara da yansıdı. Ünlü rapci Sefo ise gayet sakin bir şekilde “Olay yok” diyerek arabasıyla uzaklaştı.

Rabia Soytürk’ün yer aldığı dizi ve filmler;

Duy Beni (Ekim, TV Dizisi 2022)

Alparslan: Büyük Selçuklu (Karaca, TV Dizisi 2021-2022)

Benim Adım Melek (Defne, TV Dizisi 2019-2021)

Özgür Dünya (Aslı, Sinema Filmi 2019)

Şahsiyet (Süveyda, TV Dizisi 2018)

Gülperi (Selen, TV Dizisi 2018-2019)

Çukurdakiler (Gülcan, TV Dizisi 2018)

Başa dön tuşu