Magazin

Duy Beni Ateş, Duy Beni dizisini ateşe atacak! Ama finalden kurtaramayacak

Daren Gerede Erkaya’nın Duy Beni dizisine Ateş karakteri ile dahil olacasğı açıklaması sonrasında sosyetik yakışıklı Daren Gerede Erkaya hayranları Duy Beni dizisine yoğunlaşmışken, Duy Beni dizisinin de RTÜK’ün yakın metrajında olduğu gerçeği mevcut.

Sosyal medya en kısa sürede 1 milyon takipçiye ulaşma rekoru kıran Duy Beni dizisindeki zorlama sahneleri özellikle de ebeveynlerinin kafasını karıştırmaya devam ederken, Duy Beni Ekim ve Kanat2ı ayıracak baş düşman Daren Gerede Erkaya’nın oynayacağı Ateş karakteri çok araştırılıyor.

Duy Beni dizisi zorlu Perşembe akşamında reytinglerde gerilemeye başlarken bu hafta Bir de Aldatmak dizisinin de boyunduruğu altında kalacak gibi duruyor.

Bu gidişle Daren Gerede Erkaya’nın bile Duy Beni dizisini finalde kurtaramayacağı söylenirken özellikle de RTÜK taraflarında dizinin final yapması için tüm kaideler de tamamlanmış gibi duruyor.

Duy Beni dizisinde özellikle de fakir öğrencilere yapılan dayatmalar ilk bölümünden beri tepki toplarken, Duy Beni finali her hafta araştırılıyordu.

Dizinin uzatılması kararı alındığı zaman da sezon dizileri başlamamıştı Ancak Duy Beni sezon dizileri ile reytinglerde çok geriledi.

Önümüzdeki hafta Kanat’a düşman bir karakter gelecek. Daren Gerede Erkaya Duy Beni Ateş’i olarak Ekim’e yanaşacak.

Herkesin peşinden koşacağı Duy Beni Ateş’i Ekim’den başkasını görmeyecek.

Gündeme çıkarak reytinglerini sağlayan Duy Beni dizisinin en zorlu reyting mücadelesinin yaşandığı Perşembe günlerinden günü değiştirerek başka güne taşınacağı ve o günde de reytinglerinin aynı gelmesi durumunda final yapacağı söyleniyor.

Başa dön tuşu