Magazin

Duy Beni 14. bölümü yüz bin paylaşım alarak trend topic oldu! Sosyal medya adeta can suyu

Duy Beni dizisi 14. bölümü ile yine gündeme çıkmayı başardı. Duy Beni 6 Ekim 2022 Perşembe akşamı adeta küllerinden doğdu denildi. Duy Beni 14. bölümü Twitter’da trend topik oldu

İlk 7 Temmuz’da skandallar dosyası ile başladı gençlik dizisi Duy Beni! Hele ki 3. bölümü sonrasında Duy Beni dizisi sosyal medya aleminin en çok konuşulan ve yargılanan dizisi olurken, özellikle de ebeveynler Duy Beni Ekim’in üzerinden kıyafetlerinin çıkarıldığı sahne ile rahatsızlıklarını dile getirdi.

Duy Beni dizisi defalarca kere RTÜK’e şikayet edilirken, hala daha gelişme olmaması ve dizinin final yapmaması kimi kesim tarafından hoş karşılanmıyor. Öyle ki Duy Beni o bölümlerden sonra adeta küllerinden doğarak yoluna devam ediyor.

Twitter’dan adeta can suyunu alan Duy Beni dizisi en kısa sürede 1 milyon takipçiye ulaşımı dizi ünvanını da alıyor.

Genç kesimin arkasında Duy Beni devam ediyor. Final yapan yaz dizilerinin inadına zorlu reyting mücadelesinin yaşandığı Perşembe akşamı Duy Beni dizisi yolunda ilerliyor. Tabii ki de Gelsin hayat Bildiği Gibi ve Aldat dizileri ile boy ölçüşemese de sosyal medyada konuşulması ile merakları üzerine çekiyor.

Duy Beni dizisi dün akşam 14. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Ve öyle ki adeta yine sosyal medyayı sollarken, Trend Topik oldu.

Star tv’de yayınlanan Duy Beni dizisi Twitter’da Gündem oldu. 98 bini aşkın tweetle gündem listesinde üst sıralarda yer almayı başarırken buna yeni mahal diziye yeni katılan ve ortalığı bulandıran Ateş karakteri oldu.

Kimileri Duy Beni dizisi muhteşem yorumlarını yaparken kimileri ise Duy Beni dizisinde yer almayan bütünlükten bahsetti.

Peki Duy Beni 14. bölümü ile reytinglerde ne yapacağı merak edilirken, Twitter’da en çok konuşulma sebep ve yapılan bazı yorumlara bakalım

”Dizide bir sürü hikaye var ama birbiriyle bağlantı sorunu olan hikayeler bunlar. Bu hikayelerin aynı çatı altında buluşması lazım ki dizide de bir bütünlük, bir anlam olsun. Dizinin seyirci çekememesinin en büyük sebebi bu bence, yani dizi içinde dizi izlemek.” yorumu çok yorum alırken, özellikle de Duy Beni 14. bölüm reytinglerde ne gibi bir ilerleyiş sürdürecek sabah 09.00 itibari ile yeni reyting sonuçlarının açıklanması ile öğrenile bilinecek.

Başa dön tuşu