Magazin

Dünyayla Benim Aramda, Zeytin Ağacı tepkisi aldı! O ateşli öpüşme sahneleri tıpkısının aynısı

Paralı platform dizileri klasikleri ilk hatırladığımız Fi dizisi ile başlamışken Buğra Gülsoy tekrardan Demet Özdemir ile platform dizisi olan Dünyayla Benim Aramda dizisinde bir araya geldi.

Serenay Sarıkaya’dan sonra Demet Özdemir’le başrolü oynayan Buğra Gülsoy, dizi de en çok konuşulan isimler yer alırken, geçtiğimiz haftalarda evlenen Demet Özdemir’de cesur sahneleri ile adından çok bahsettirdi.

Geçtiğimiz akşam  Dünyayla Benim Aramda dizisinin ilk bölümü yayınlandı . Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un başrollerinde oynadığı Dünyayla Benim Aramda birinci bölümünde oyuncuların birbirlerine yakınlaştığı anlar bölüme damgasını vurdu.

Yaz mevsiminden beri iddiasının arkasında durulduğu Dünyayla Benim Aramda dizisinde Buğra Gülsoy ile  Demet Özdemir’in öpüşme sahneleri damgasını vururken, bu cesur sahneler sosyal medyanın çok da en çok konuşulanı oldu

Geçtiğimiz haftalarda uzatmalı sevgilisi Oğuzhan Koç ile dünya evine giren Demet Özdemir Dünyayla Benim Aramda dizisinde birbirinden cesur sahneleri ile adında daha çok bahsettireceğe benziyor.

Özellikle de yatak sahnelerinin ve başrol oyuncularının öpüşme sahnelerinin sosyal medya üzerinden çok konuşulması, dizinin izlenme oranı da bir o kadar arttırdı . Geçtiğimiz gün dizinin yayınlanmadan hemen öncesinde bir Dergiye açıklama yapan Demet Özdemir iş aşkını anlatmıştı.

Çocukluğunda sokaklarda büyüdüğünü anlatan Demet Özdemir hayal gücünün yüksek olduğunu olumlama ile hayatını geçirdiğini söylerken, anne ve babasının ayrılması sonrasında, neredeyse hayatına sil baştan başladığını anlattı.

 

Başa dön tuşu