Magazin

Dilan Çıtak bu kere mini eteğiyle 13 gelinlik giyeceğim dedi! Bir de 2 şahit bulunca görmemişliğin bu kadarı…

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak geçtiğimiz hafta giydiği transparan kıyafeti ile gündem olmuştu. öyle ki babası gibi şarkıcılık yolunu tercih eden ve sesi ile de adeta dinleyiciyi büyüleyen Dilan Çıtak 4 yıllık uzatmalı aşkı ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Uzunca bir süre sonrasında babası ile küslüğü biten Dilan Çıtak kardeşi İdo Tatlıses ile de arasını düzeltmişti. bu konuda sessiz kalan Dilan Çıtak giydiği transparan kıyafeti ve ip askısıyla aranan isimlerden olurken geçtiğimiz gün 4 yıllık sevgilisi Levent Dörter ile nişanlanmış ve çok kısa süre sonrasında evleneceklerini açıklamıştı.

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlanan kızı Dilan Çıtak’ın nişan yüzüklerini takmıştı.

Düğün hazırlıkları için yoğun bir çalışmaya başladıklarını açıklayan Dilan Çıtak 13 gelinlik giyeceğim esprisi sonrasında kafasında 2 modelin olduğunu da vurguladı.

Dilan Çıtak nikah şahidini de 2 kişi olarak belirlerken bu kişilerin yoğunluklarına göre karar vereceklerini de sözlerine ekledi.

Güzel şarkıcı Dilan çıtak bu açıklamaları yaparken, mini eteği ile de düzgün fiziği ile de çok beğenildi.

Sesinin babasına tıpatıp benzediği Dilan Çıtak son dönemlerde çok konuşulan isimler arasında yer alırken bu durumun sosyal medyayı aktif kullanması sayesinde gerçekleştiği de biliniyor.

Bildiğiniz üzere İbrahim Tatlıses trafik kazası sonrasında ayakları kırık şekilde sahneye çıkmış ve kızı Dilan Çıtak’ta güzel sesi ile kendisine eşlik etmişti.

 

 

Başa dön tuşu